Rentoa yhdessäoloa ja uusia tuttavuuksia

Tiistaina 20. huhtikuuta alumniyhdistys vietti 6-vuotissyntymäpäiväänsä. Sen kunniaksi suuntasimme Oulun keilahallille. Viimeisimmästä keilauskerrasta oli itsellä ennättänyt vierähtää jo hyvä tovi, joten työpäivän jälkeen oli mukava vaihtaa vapaalle ja suunnata keilaamaan. Mukana oli sekä ennestään tuttua porukkaa nykyisestä hallituksesta että myös minulle uusia tuttavuuksia, olipa mukaan uskaltautunut yksi vasta valmistumassa olevakin. Keilojen kaatumisen ohessa myös juttu luisti.

Minulle alumnitoiminta tarkoittaa rentoa yhdessäoloa mukavien ihmisten kanssa, oli kyseessä sitten keilaaminen, alumni-ilta tai hallituksen kokous. Toiminnan ohessa minulle on avautunut ihan uudella tavalla, mitä vaikkapa insinöörit, medianomit tai ensihoitajat ihan oikeasti työssään tekevät ja millaisia ihmisiä ammattien takaa löytyy. On ollut mielenkiintoista huomata myös hallituksen toiminnassa, kuinka eri aloilta valmistuneet kykenevät yhdessä saamaan aikaan paljon.

Keilauksen jälkeen jatkoimme iltaa kaupungilla keskustellen muun muassa alumniyhdistyksen historiasta. Oli hauskaa todeta, että toiminta jatkuu edelleen samoilla linjoilla. Alumnit järjestävät tapahtumia, joita on mukava muistella jälkikäteen. Toivottavasti näin on jatkossakin. Vielä tälle keväälle on tulossa kesän korkkajaiset perjantaina 11.6.  Syksyllä juhlimme vuoden 2010 alumnin valintaa 5.11. Lisäksi alumnit järjestävät alakohtaista toimintaa, kuten saunailtoja tai tapahtumia eri teemoilla.

Minä odotan tulevia tapahtumia innolla. Uusien tuttavuuksien lisäksi olen saanut alumnitoiminnasta myös uusia ideoita ja näkökulmia omaan työhöni sekä lisää sisältöä kalenteriini. Tulevissa tapahtumissa nähdään!

Sanna Savolainen

Tradenomi & alumni

p.s. Kuvia keilauksesta löytyy Facebookista Oamk alumnit -sivustolta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *