Hyvinvointia, herkuttelua ja höpötystä – tätä kaikkea on naisten ilta

Lokakuun alussa eräänä keskiviikkoiltana parikymmentä alumninaista kokoontui Tetran saunatiloihin. Ohjelmaan kuului herkuttelun ja jutustelun ohessa myös tutustumista SATS-kuntokeskuksen palvelutarjontaan, Oriflamen tuote-esittely ja suklaanmaistelu sekä saunominen.

Suklaat jakoivat mielipiteitä, mutta keskustelua niistä ainakin syntyi. ”Tämä maistuu ihan joulukalenterisuklaalle”, ”Liian tummaa minun makuuni”, ”Yksi pala tätä riittää!”, ”Tämä valkosuklaa on kyllä herkkua, voisin syödä enemmänkin”. Makuja on monia, mutta onneksi myös suklaita on erilaisia!

Jutustelun parissa loppuilta kuluikin rattoisasti sekä vanhoja tuttuja moikkaillessa että uusia tuttavuuksia tehdessä. Siinä ehdittiin pohtia parhaita kauneudenhoitotuotteita, antaa liikuntavinkkejä kaverille, miettiä shoppailun syvintä olemusta, työllistymisen ja työelämän ihanuutta ja hankaluutta sekä muutoinkin parantaa maailmaa. On kiva aina välillä lähteä hieman tuulettumaan kotipesän ulkopuolelle ja ehkäpä siinä samalla tutustua uusiin ihmisiin. Sitähän se verkostoituminen on. 🙂

Mitäs mukavaa sitä ensi vuodelle keksittäisiin?

– Sanna Savolainen, kirjasto- ja tietopalvelun koulutusohjelmasta vuonna 2003 valmistunut alumni

Ps. Kuvia tilaisuudesta löytyy alumnien Facebook-sivustolta. Laita siis naamakirjassa hakuun ”Oamk alumnit” ja käy kurkistamassa! Myös toiveet tulevista tapahtumista ovat aina tervetulleita. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *