Juhlahumua

Lokakuu on vaihtunut marraskuuksi ja vuosi 2010 alkaa uhkaavasti lähestyä loppuaan. Kuun alussa 5. päivänä alumnit kokoontuivat vuotuiseen jo toisen kerran järjestettyyn vuoden alumni valinta -juhlaan.

Juhlatilaisuutta voidaan kuvailla rennon tyylikkääksi. Ennen tilaisuuden alkua vieraat johdatettiin juhlasaliin kauniin pianosoiton säestämänä. Vieraiden asetuttua paikoilleen illan seremoniamestari Mikko Sortti toivotti kaikki tervetulleiksi juhlistamaan vuoden alumnivalintaa. Juhlassa hyödynnettiin ammattikorkeakoulun omaa osaamista, kun vieraat saivat nauttia upeista tanssi- ja musiikkiesityksistä. Illan aikana mikrofoniin tarttui seremoniamestarin lisäksi mm. alumniyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Janne Kalinainen ja vuoden 2009 alumni Sanna Hirvaskari. Oamk:n rehtori Jouko Paaso ei valitettavasti päässyt paikalle, mutta osallistui tilaisuuteen videotervehdyksellään. Puheiden lisäksi illan ohjelmassa saatiin lyhyt tietoisku alumnitoiminnan uudesta työkalusta alumni-intrasta.

Kuuden ehdokkaan joukosta vuoden alumniksi valittiin insinööri ja tekniikan tohtori Tony Manninen, joka toimii oululaisen Ludo Craft -pelisuunnittelufirman toimitusjohtajana ja Oulun yliopiston professorina. Valintaa perusteltiin Mannisen aktiivisella yhteydenpidolla vanhaan opinahjoonsa, ja lisäksi hän on menestynyt työssään niin Suomessa kuin maailmalla.

Virallisen ohjelman jälkeen juhla jatkui cocktailtilaisuudella hyvän ruuan ja juoman siivittämänä. Keskustelun sorina ja iloinen nauru kertoivat onnistuneesta illasta. Osa vieraista jatkoi juhlintaa kaupungin humussa aina aamun pikkutunneille asti.

Tähän loppuun siteeraan vielä juhlan seremoniamestaria: ”Ei toista ilman ensimmäistä, ei kolmatta ilman toista jne”. Tämä ei siis jäänyt tähän vaan toivottavasti kokoonnumme ensi vuonna vieläkin suuremmalla joukolla juhlistamaan vuoden 2011 alumnivalintaa.

 

Anni Lahti  (ja avec)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *