Katsaus alumnivuoteen 2010

Vuoden viimeiset viralliset pippalot, alumniyhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous ja pikkujoulut, vietettiin 10.12.2010 Oulun Tetralla parinkymmenen hengen voimin rattoisissa tunnelmissa. Pikkujoulut ovat yksi varma merkki siitä, että kuluva vuosi lähenee loppuaan. Vielä joulu, ja sitten koittaakin jo uusi vuosi.

Vuosikokouksessa muodostettiin uusi hallitus vuodelle 2011. Puheenjohtajana ensi vuonna toimii allekirjoittanut, ja mukana hallituksessa jatkavat Anni Jyrinki, Tapio Korhonen, Mikko Sortti ja Janne Kalinainen. Uusina jäseninä mukaan hallitukseen tulevat Outi Rahkola, Toni Kyrönlampi ja Sami Niemelä. Alumnikoordinaattorina jatkaa Inka Marjomaa. Meistä tulette siis vielä kuulemaan!

Mitä me alumniyhdistyksessä sitten olemme vuoden mittaan touhunneet? Olemme järjestäneet alumnitunteja ja muita alakohtaisia tapahtumia, joissa Oamkista valmistuneet ovat kertoneet omia kokemuksiaan opinnoista ja työelämästä opiskelijoille. Olemme tehneet yhteistyötä Oamkin kanssa ja osallistuneet esimerkiksi koulutusohjelmatiimeihin, sidosryhmätapahtumiin ja tulemme olemaan mukana myös Oamkin sisäisessä auditoinnissa alkuvuodesta 2011.

Olemme juhlineet alumnien kanssa Kesän korkkajaisia, Vuoden alumnin valintajuhlaa ja pikkujouluja, sekä viettäneet naisten iltaa ja keilanneet. Erilaisia tapahtumia tulemme varmasti järjestämään myös ensi vuonna. Olemme tehneet yhteistyötä OSAKOn kanssa. Olimmepa mukana hallituksen voimin myös WappuRally 2010 -tapahtumassa omalla rastillamme ja käväisimme vierailulla syksyn Preludissa. Alumnihallitus on ollut mukana Stepit-hankkeessa sekä saanut edustajan URANOSTE-projektin ohjausryhmään. Kuulumisistamme voi lukea juttuja tänä vuonna perustetusta blogista ja ajankohtaisia asioita voi seurata myös Facebookin kautta. Olemme lisäksi saaneet käyttöömme uuden alumni-intran yhteistyössä Oamkin kanssa, ja tämän kehittelyä jatkamme vuonna 2011.

Takana on siis erittäin hyvä toimintavuosi, ja olemme saaneet paljon aikaan. Kiitokset  hallituksen jäseninä toimineille Marjo Pekoselle, Anni Lahdelle, Jukka Sortille, Jaakko Linnalle ja Jonne Riihimäelle vuodesta 2010. Itselleni tuleva vuosi uudessa pestissä tuo mukanaan aivan uudet haasteet, mutta tältä pohjalta on hyvä jatkaa uuden hallituksen kanssa ensi vuonna.

Suuri kiitos kaikille alumniyhdistyksen toimintaan vuoden varrella osallistuneille sekä tervetuloa mukaan myös ensi vuonna!

Rentouttavaa joulun aikaa ja hyvää uutta vuotta toivotellen,

Sanna Savolainen

alumnihallituksen tuleva puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *