Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Kevätkarkeloiden aikaa

Alumniyhdistys perustettiin 20.4.2004 ja samaisella päivämäärällä synttäreitä juhlittiin vuonna 2011 keilauksen merkeissä.

Vappu – tuo perinteinen kevään juhla! Alumniyhdistys oli jo toisen kerran mukana WappuRallyssa omalla rastillaan, tällä kertaa sijaintina Mannerheimin puisto. Tehtävä vaati tiimityötä ja kommunikointitaitoja.

Seuraavaksi onkin vuorossa lisää juhlia valmistujaisten ja alumniyhdistyksen Kesän korkkajaisten muodossa. Lisää infoa sekä tunnelmakuvia menneistä tapahtumista löytyy Facebookin puolelta (Oamk alumnit).

Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *