Kesän korkkauksesta ei päivääkään

Kesän korkkauksesta ei päivääkään
Kesän korkkauksesta ei päivääkään
Kesän korkkauksesta ei päivääkään
Kesän korkkauksesta ei päivääkään

Toukokuun viimeisenä perjantaina Oamkin Alumniyhdistys korkkasi jälleen kesän ja näin juhlisti talven ja kevään ajan ahertaneita Oamkilaisia, valmistuvia opiskelijoita, henkilökuntaa ja myös omaa työpanostaan. Tällä kertaa ohjelmassa oli stand-upia viestintää opiskelivalta sarjakuvataiteilija Awelta ja iskevää diskobiittiä levynpyörittäjiltä, Safe Vodkalta ja Mauno Kalevilta. Sami Niemelä ja Sari Kurttila esittelivät meille StepIt-hanketta ja otti alumniyleisön mukaan kommentoimaan hankkeen tiimoilta syntyneitä ideoita oivalla tavalla. Juhlatilana oli mainioksi todettu lokaatio Oulun keskustassa, jonka terassilta saattoi nähdä vaikka mitä, esimerkiksi vilauksen merta. Reipasta saunontaakin oli havaittavissa. Tortillat ja naposteltavat virvokkeita unohtamatta maistuivat juhlaväelle ja kaiken kaikkiaan saimme todella hyväntuulista palautetta tapahtumasta. Mikko Sortti alumnien hallituksesta juonsi illan letkeään tyyliinsä. Sekä Mikko että Awe kirvoittivat monet naurunkäkätykset illan aikana, luultavasti aivan tarkoituksellisesti.

Kirjoittajalle tämä pisti pakettiin ensimmäisen puolivuotisen alumnien hallituksessa, eikä iltaa malttanut lopettaa kesken vaikka kuumeinen jälkitauti yritti rouskuttaa juhlamieltä. Korkkajaiset ovat huippukiva tapa juhlistaa tulevaa kesää, tavata opiskelijatuttuja ja tutustua uusiin tyyppeihin. Kesä kuluu eri tavalla itse kullakin, töissä, lomaillen, reissaten… Omaan kesääni kuuluvat kaikki kolme. Valoisa aika antaa paljon virtaa tehdä mukavia juttuja, niin kuin vaikka nauttia piknikeistä, mökkeilystä, uimisesta ja kesän herkuista. Toteutetaan näitä tähän vuodenaikaan kuuluvia spesiaaleja juttuja ja kehitellään uusia ideoita ja ajanvietettä tulevia vuodenaikoja varten. Ja niin, korkkajaisten leppoista tunnelmaa muistellessa on helppo hymyillä, tämänlaisia muistoja täytyy saada lisää!

Outi Rahkola

Alumnien hallituksen jäsen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *