Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Alumniyhdistyksen syyskuulumisia

Toivottavasti sekä alumnien että Oamkin opiskelijoiden ja henkilökunnan kesä on sujunut mukavasti, ja jaksatte ahkeroida pimeän syksyn saapuessa.

Alumniyhdistyksellä syksy on kiireistä aikaa. Valmistelemme kovaa vauhtia vuoden kohokohtaa eli Vuoden alumnin julkistamistilaisuutta, joka pidetään 4.11.11 iltajuhlana Oamkin konserttisalissa Kotkantiellä. Kaikille ehdokkaina oleville on ilmotettu iloiset uutiset ehdokkuuksista, ja valintakollegion tehtäväksi jää päätös siitä, kenestä tulee Oamkin historian kolmas Vuoden alumni.

Syksyn kuluessa pyörähtävät käyntiin myös Alumnitarinat -tilaisuudet. Alumnitarinat tuovat Oamkista valmistuneen opiskelijan kertomaan työelämäkokemuksistaan valmistumisensa jälkeen nykyisille opiskelijoille. Alumnitarinat ovat aidosti työelämässä kiinni olevia puhuttelevia tarinoita, jotka tarjoavat luontevan tavan syventää opintojakson sisältöä. Alumnitarinat on helppo järjestää, sillä opettajan tarvitsee ilmoittaa vain ajankohta ja tarinan teema alumnien huolehtiessa tilaisuuden muista taustajärjestelyistä.

Vuosi päätetään perinteisesti vuosikokouksella sekä pikkujouluilla. Seuraa ilmoittelua tapahtumistamme alumni-intrasta sekä facebook -sivustoltamme. Tiedotamme jäsenistöämme tapahtumistamme myös sähköpostitse. Hallituksemme kokoukset ovat kaikille avoimia, joten tervetuloa mukaan tutustumaan alumneihin!

Inka Marjoma
Alumnikoordinaattori

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *