Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Painotuore auditointimateriaali

 
Kevään ja syksyn aikana koottu auditointimateriaali saatiin painosta viime viikolla. Viestintäpalveluiden taittama ja KalevaPrintin painama materiaali oli siisti ja tyylikäs. Uunituoretta kansiota tarkastelevat kuvassa graafinen suunnittelija Miia Törmänen sekä laatukoordinaattorit Sari Ahvenlampi ja Marianne Isola.
 
Paikalla oli myös Oamkin laadunvarmistustyötä koordinoiva vararehtori Risto Kimari. Edessä näkyy pino kansioita (yli 700 sivua, yli 3,900 kiloa), jotka ovat jo lähteneet auditointiryhmän tutustuttavaksi.
 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *