Kenestä Vuoden alumni 2011?

Vajaan kuukauden päästä selviää, kenestä tulee Vuoden alumni vuosimallia 2011. Ehdolla ovat seuraavat henkilöt:

Virve Hautamaa

Virve on valmistunut tradenomiksi Raahen tekniikan ja talouden yksiköstä vuonna 2007. Hän työskentelee kiinteistönvälittäjänä Raahen OP-Kiinteistökeskuksessa. Virve toimii aktiivisesti Raahessa yhdistys- ja harrastustoiminnassa sekä kunnallispolitiikassa, ja hän on ollut mukana myös paikallisen puolueen sihteerinä ja erinäisten hallituksien jäsenenä. Virve on tehnyt aktiivista yhteistyötä Oamkin suuntaan vierailemalla säännöllisesti puhumassa opiskelijoille urasuunnittelusta ja opintojen merkityksestä.

Jussi Karjula

Jussi on valmistunut tradenomiksi Liiketalouden yksiköstä vuonna 1999. Hän toimi aiemmin Pohjoisen Kantaperuna Oy:n toimitusjohtajana 2003-2010 ja tällä hetkellä hän toimii LapTi-Invest Oy:n toimitusjohtajana. Jussi on ollut mukana Liiketalouden koulutusohjelman ohjausryhmässä, pitänyt aktiivisesti yhteyttä yksikköön sekä tarjonnut vuosien ajan harjoittelupaikkoja, opinnäytetyön aiheita ja työpaikkoja yksikön opiskelijoille.

Niina Karling

Niina on valmistunut medianomiksi Kulttuurialan yksiköstä vuonna 2004. Hän työskentelee YLE:llä toimittajana sekä television että radion ajankohtaisohjelmissa. Niina on pitänyt yhteyttä Oamkin viestinnän koulutusohjelmaan mm. luennoimalla uusille journalistiopiskelijoille. Työn puolesta hän on saanut kahdesti ulkoministeriön toimittaja-apurahan, Tansaniaan vuonna 2006 ja Gazaan vuonna 2010. Niina on ollut mukana Kirkon ulkomaanavun EAPPI-ohjelmassa, ja hän kuuluu Kirkon ulkomaanavun valmiustiimiin.

Jaakko Nurila

Jaakko on valmistunut musiikkipedagogiksi Kulttuurialan yksiköstä vuonna 2001 sekä suorittanut solistiset erikoistumisopinnot vuonna 2004. Hän on Suomen eturivin saksofonisti klassisen musiikin puolella ja hän on toiminut vuodesta 2009 Suomen puolustusvoimissa. Jaakko on tehnyt tiivistä yhteistyötä Oamkin musiikin osaston opettajien ja opiskelijoiden kanssa, kertonut nuorille musiikin opiskelijoille koulutuksen tärkeydestä ja ottanut Oamkin puhaltajia soittajiksi soittokunnan riveihin.

Joni Pakanen

Joni on valmistunut medianomiksi Kulttuurialan yksiköstä vuonna 2008. Hän on taikuuden ammattilainen ja työskennellyt valmistuttuaan täysipäiväisenä viihdetaitelijana ympäri Suomen. Joni on Oulun Taikurit ry:n puheenjohtaja ja Suomen Taikapiiri ry:n jäsen. Hänen suurin oma showtuotanto on ollut Galant Illusium -taikaspektaakkeli, ja uusin tuotanto ”Comedy Magic Night with Joni Pakanen” kiertää Suomea syksyllä 2011.

Renne Sänisalmi

Renne on valmistunut ympäristösuunnittelijaksi Luonnonvara-alan yksiköstä vuonna 2002. Hän on Kainuun ammattiopiston viherrakennuksen aikuiskouluttaja sekä yrittäjä. Renne on VIPU ry:n ensimmäinen puheenjohtaja, ja hän on tehnyt valmistuttuaan paljon yhteistyötä Luonnonvara-alan yksikön kanssa. Hänet valittiin Vuoden hortonomiksi 2011.

Teemu Vähä

Teemu on valmistunut sosionomiksi Sosiaali- ja terveysalan yksiköstä vuonna 2000 ja suorittanut YAMK -tutkinnon Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutusohjelmasta vuonna 2011. Hän työskentelee Oulun kaupungin nuorisoasiainkeskuksessa johtavana nuorisotyöntekijänä. Teemu on kuulunut Oamkin alumneihin yhdistyksen perustamisesta lähtien, toiminut yhdistyksen hallituksessa useita vuosia, ja hän on edelleen aktiivisesti mukana Sosiaali- ja terveysalan yksikön alumnitoiminnassa.

 

Olethan jo merkannut kalenteriisi Vuoden alumnin julkistamistilaisuuden perjantaina 4.11.11 klo 17.45 alkaen Oamkin Kulttuurialan yksikön konserttisalissa, Kotkantie 1, Oulu. Tule mukaan viettämään mukavaa iltaa ja juhlimaan uutta Vuoden alumnia!

Inka Marjoma, alumnikoordinaattori

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *