Miehen takana on nainen? Yhdistyksen takana on…

..Hallitus!

Ajattelin käyttää tämän mahdollisuuden valaistakseni hieman alumniyhdistyksen hallituksen toimintaa. Toisin kuin moni luulee, emme ole salaseura, joka pitää hämäriä kokouksia pimeissä luolissa kynttilänvalossa, pukeudu kaapuihin, suorita rituaaleja tai uhrauksia. Korkeintaan uhraamme omaa aikaamme.

Hallituksen tehtävänä on lähinnä pyörittää yhdistystä, niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikatähtäimellä. Kokoonnumme yleensä kuukausittain yhteen kahvin tai teen ääressä ja suunnittelemme mm. tulevia tapahtumia, laskemme yhdistyksen budjettia sekä mietimme ajankohtaisia asioita yhdistyksen näkökulmasta.

Kukaan meistä ei tästä saa palkkaa. Miksi siis edelleen, osa meistä vuosienkin jälkeen, raahaudumme työpäivän loputtua kokouspaikkaan pohtimaan ja kehittämään yhdistyksen tulevaisuutta?

Koska ajamme tärkeätä asiaa yhdessä. Haluamme vaikuttaa asioihin. Parantaa Oamkin ja yhdistyksen yhteistyötä, tuoda yritysmaailmaa ja korkeakoulua lähemmäs toisiaan sekä tietenkin, parantaa niin nykyisten kuin tulevienkin opiskelijoiden opintoelämää siltä osin kuin pystymme. Kertoa opiskelijoille, joilla ei välttämättä vielä ole tietoa oikeasta työelämästä, minkälaista se on, miten siihen voi ja kannattaa varautua jo opintojen aikana.

Hallituksemme on monipuolinen. Edustajia on mm. Liiketalouden yksiköstä, Kulttuurialan yksiköstä, Tekniikan yksiköstä sekä myös Oamkin henkilökuntakin on edustettuna! Silti vielä kaikkia yksiköitä emme ole valitettavasti saaneet hallitukseen edustamaan, mutta ehkäpä tämäkin tapahtuisi pian?! Meitä alumneitahan on runsain joukoin jokaisesta yksiköstä.

Hallituksen kokouksiin ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet. Kokoukset ovat avoimia ja yleensä ilmoitamme ajan ja paikan Facebook sivuillamme hyvissä ajoin. Toivommekin aina uusia ihmisiä kokouksiimme. Yhdistys voi kasvaa ja mennä eteenpäin yleensä silloin, kun vetäjiin ilmestyy uutta verta. Uudet ihmiset tuovat aina tuoretta näkökulmaa ja uusia ideoita toimintaan sekä sen kehittämiseen.

Seuraathan Facebookiamme ja tulethan moikkaamaan meitä seuraavaan kokoukseen! Toivottavasti näemme siellä! 🙂

Ystävällisin terveisin,
Mikko Sortti
Hallituksen jäsen toista vuotta. 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *