Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Vuoden alumnin ensikuulumiset

Pari viikkoa sitten pidetyssä Vuoden alumnin julkistamistilaisuudessa Oamkin Vuoden alumniksi 2011 valittiin sosionomi (YAMK) Teemu Vähä.

Teemu on valinnastaan erittäin yllättynyt ja iloinen. Hän pitää valintaansa kunnianosoituksena myös alumniyhdistykselle, ja kertoo alumnitoiminnan antaneen hänelle paljon. Se on ollut väylä pitää yhteyttä vanhaan opinahjoon sekä osallistua koulutuksen kehittämiseen ja opiskelijoiden tukemiseen. Hänen mielestään on ollut upeaa tutustua muihin alumneihin ja vaikuttaa yhdistystoiminnalla ajankohtaisiin koulutusta ja työelämää linkittäviin prosesseihin.

Teemu on valmistunut sosionomiksi Oamkista vuonna 2000 ja suorittanut ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutusohjelmasta keväällä 2011. Hän on toiminut johtavana nuorisotyöntekijänä Oulun kaupungin nuorisoasiainkeskuksessa jo useita vuosia. Teemun mielestä sekä perus- että ylempi amk -tutkinto ovat antaneet hänelle paljon ja luoneet perustan osaamiselle ja ammattitaidolle, jotka ovat mahdollistaneet toimimisen mielekkäissä työtehtävissä ja antaneet eväitä kehittyä työntekijänä ja kehittää omaa työtä.

Vuosi 2012 tulee olemaan alumnitoiminnassa merkittävä, sillä taloudellisesti tiukkenevat ajat pakottavat alumnit olemaan entistä enemmän esillä ja tekemään arvokasta työtä yhä tunnetummaksi. Vain siten alumnit voivat tulevaisuudessakin olla mukana kehittämässä amk-koulutusta ja toimia yhtenä keskeisenä linkkinä opiskelijoiden ja työelämän välillä. Teemu odottaa tulevalta vuodelta paljon tilaisuuksia, joissa hän pääsee omalta osaltaan hoitamaan tätä tehtävää.

Vielä kerran paljon onnea Teemulle – uudelle Oamkin alumnitoiminnan keulakuvalle!

Inka Marjoma, alumnikoordinaattori

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *