15. luukku – kirjaston joulukalenteri

Kirjaston jouluvisaan osanottajamäärä oli huikeat 75! Voittaja arvottiin oikein vastanneiden kesken, ja tällä kertaa arpaonni suosi Irene Haurista. Onnettarena toimi Tekniikan kirjaston informaatikko Henna Paajala ja virallisena valvojan Kulttuurialan kirjaston informaatikko Noora Yli-Pyky. Onnea voittajalle!

Koska hyllyissä lojuu vielä toinenkin orpo lainauskelvoton bluray-elokuva, ja lohduttaaksemme muita jouluvisan osanottajia, järjestämme vielä toisen joulukisan. Tällä kertaa kilpailussa on ainoastaan yksi kysymys: montako kertaa Juice Leskisen Sika-joululaulussa mainitaan sana ’sika’ perusmuodossa?

Vastaa 19.12.2011 klo 12.00 mennessä täällä!

Oikein vastanneiden kesken arvotaan Francis Lawrencen I am Legend bluray-tallenteena, joka sattumalta sijoittuu vuoteen 2012 vähän ehkä synkähköllä tavalla. Ei anneta sen kuitenkaan häiritä vuoden 2011 lopettelua. =)

Traileri:

Voittaja julkaistaan kirjaston blogissa 20.12.2011 ja hänelle ilmoitetaan voitosta myös sähköpostitse.

Jouluvisan oikeat vastaukset:

1. Ei oikeaa tai väärää vastausta.

2. 16.1.2011

3. hiiri se kissalle takkia ompeli

4. jingle bells, jingle bells, jingle all the way

5. Ei oikeaa tai väärää vastausta.

 

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *