Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

21. luukku – kirjaston joulukalenteri

Soten kirjaston joulu: muuttopuuhia

Oulun Sosiaali- ja terveysalan kirjasto muutti kesällä 2011 väliaikaistiloihin. Kirjastossamme Kontinkankaan yksikössä näytti vielä 14.12. tältä:

 

Uudisrakennuksen valmisteluhan alkoi jo kesällä 2010, jolloin tuolla paikalla oli vielä metsikkö:

 

Hiljalleen rakennus on valmistunut ja sitä myöten myös uusi kirjasto. Viimeisimpänä vaiheena kirjastoon on saatu uusia kalusteita ja viimeisetkin saadaan toivottavasti tällä viikolla paikoilleen, jotta pääsemme muuttamaan ensi viikolla. Ohessa kuvia uuden kirjaston valmistumisvaiheista:

Soten kirjasto sulki ovensa muuttoa varten 15.12.2011. Kirjastoa pakataan nyt muuttolaatikoihin, odottamaan ensi viikkoa, jolloin vihdoin ja viimein pitkän ja hartaan odotuksen jälkeen pääsemme muuttamaan uuteen kirjastoon. Uusi kirjasto on viimeistä silausta vaille valmis ja suunnittelupuuhat ovat täydessä käynnissä. Joulun välipäivät ja uuden vuoden seudun puramme ja järjestelemme, että saamme kirjaston mahdollisimman pian taas käyttökuntoon. Oulun Sosiaali- ja terveysalan kirjasto avataan ensi vuonna aikaisintaan viikolla 2, kunhan olemme saanee tavarat uudessa kirjastossa paikoilleen. Avaamisesta ilmoitamme myös kirjaston etusivulla, joten kannattaa seurata ajankohtaistiedotteita osoitteessa http://www.oamk.fi/kirjasto/.

Näkemisiin ensi vuonna Soten uudessa kirjastossa!

 

Soten kirjaston puolesta hyvää joulua kaikille toivotellen

Sanna

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *