Kenestä Vuoden alumni 2012? Tee ehdotus 15.5.2012 mennessä!

Mistä itse asiassa on kyse?

Vuoden alumnin nimitys on kunnianosoitus Oamkista valmistuneelle omalla alallaan ansioituneelle henkilölle. Valinnassa yleisiin kriteereihin kuuluvat oman koulutustaustan ja Oamk-identiteetin esiinnostaminen sekä tunnettuuden lisääminen. Vuoden alumneja valitessa pyritään huomioimaan myös Oamkin strategian 2015 painoalat. Mikäli erityistä aihetta on, voi kollegio nimittää myös vuoden kunnia-alumnin sellaisesta henkilöstä, joka ei ole valmistunut Oamkista, mutta joka on erityisen ansiokkaasti tehnyt työtä Oamkin tai alumniyhdistyksen toiminnan eteen.

Käytännössä Vuoden alumni on kunnianosoituksen lisäksi myös edustustehtävä. Hänet kutsutaan seuraavan vuoden ajan kunniavieraana Oamkin tilaisuuksiin kuten työelämä- ja sidosryhmäseminaareihin. Hän voi olla mukana opiskelija- ja alumnirekrytoinnissa. Vuoden alumni toimii edustuskasvona sekä alumniyhdistyksen että Oamkin puolesta.

Vuoden alumnin valitsee syksyllä alumniyhdistyksen kokoama kymmenen henkilön muodostama kollegio, johon kuuluu jäseniä Oamkin eri yksiköistä. Vuoden alumni julkistetaan tänä vuonna Oamkin yhteisessä juhlatilaisuudessa, jossa juhlitaan samalla myös muita Oamkissa ansioituneita henkilöitä.

Ja keitä ne aikaisemmat vuoden alumnit sitten ovat olleet? Kerrataanpa vielä:

Vuonna 2011 arvonimen sai Sosiaali- ja terveysalan yksiköstä valmistunut Teemu Vähä: http://www.oamk.fi/extra/amk/artikkelit/302/

Vuonna 2010 Raahesta valmistunut Tony Manninen: http://www.oamk.fi/extra/amk/artikkelit/237/

Vuonna 2009 Kulttuurialan yksiköstä tanssinopettajaksi valmistunut Sanna Hirvaskari http://www.oamk.fi/extra/amk/artikkelit/168/

 Joko sinulle tulee mieleen sopiva ehdokas? Aikaa esityksen tekemiseen on vielä 15.5.2012 saakka!

Lisätietoja ja lomake esityksen tekemistä varten: http://www.oamk.fi/?id=21858

 

Sanna Savolainen

alumnihallituksen puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *