Helatorstain Hellokityt

Helatorstain Hellokityt

Viimeiset viisi viikkoa on ollut kyllä yhtä haipakkaa. Tuntuu kuin vasta eilen olisin ollut Kemin miellyttävissä ilmapiireissä viettämässä POSIO-päiviä. Vapun,vuosijuhlien ja Amazing Oulun vaatiman rankan puristuksen jälkeen on hyvä hölläillä ja valmistella ensi syksyn tapahtumia. Eikä missään nimessä pidä unohtaa sidosryhmiemme järjestämiä uusia tapahtumia, joihin tulemme tulevaisuudessa osallistumaan.

Vuosijuhlat olivat ensimmäiset laatuaan. Valitettavasti osa ihmisistä, jotka ansiomerkin olisivat ansainneet, eivät meidän muistiimme mahtuneet. Näin 15 vuoden ikäisenä alkaa OSAKO saada omia perinteitä ja vakiinnuttaa toimintamallejaan. Vuosijuhlan lahjoista en olisi uskonut syntyvän draamaa toimistollemme, mutta olin väärässä. Toivoisinkin, että ensi kerralla muistetaan lahjalistaan kielto kaikesta söpöstä.

Viimeinkin saimme kaikki vapun tapahtuman järjestäjät Oamkin alta samaan pöytään istumaan. Siitä haluan antaa suuret kiitokset teille kaikille ja oli mukavaa nähdä haalarikansaa jokaisena päivänä. Tänä vuonna rastisuunnistuksessa oli 104 joukkuetta, mikä on uusi ennätys. Eikä meininkiä puuttunut kesäteatterin jatkoilta, vaikka herra Nygårdin sanoin oli vähän mä-mä-mä-mä-märkää.

Harri Leinonen

Tapahtumavastaava

Ja haiku:
kostea juhla
pohjalla mutakakku
vappu puistossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *