Kesän korkkajaiset ja Oamkin Alumniyhdistys 8 vuotta! (20.4.2012)

Kesän korkkajaiset ja Oamkin Alumniyhdistys 8 vuotta! (20.4.2012)
Kesän korkkajaiset ja Oamkin Alumniyhdistys 8 vuotta! (20.4.2012)
Kesän korkkajaiset ja Oamkin Alumniyhdistys 8 vuotta! (20.4.2012)
Kesän korkkajaiset ja Oamkin Alumniyhdistys 8 vuotta! (20.4.2012)
Kesän korkkajaiset ja Oamkin Alumniyhdistys 8 vuotta! (20.4.2012)
Kesän korkkajaiset ja Oamkin Alumniyhdistys 8 vuotta! (20.4.2012)
Kesän korkkajaiset ja Oamkin Alumniyhdistys 8 vuotta! (20.4.2012)
Kesän korkkajaiset ja Oamkin Alumniyhdistys 8 vuotta! (20.4.2012)
Kesän korkkajaiset ja Oamkin Alumniyhdistys 8 vuotta! (20.4.2012)
Kesän korkkajaiset ja Oamkin Alumniyhdistys 8 vuotta! (20.4.2012)

Oamkin Alumniyhdistykselle merkityksellinen päivämäärä 20.4. tarkoitti tänä vuonna kahta asiaa: Yhdistyksen 8-vuotissynttäreitä, ja ennen kaikkea jokakeväistä kesän korkkaamista asianmukaisin juhlamenoin! Viime vuonna kesä korkattiin vasta toukokuun lopulla, mutta tällä kertaa halusimme olla aikaamme edellä ja kirittää vuodenajoista lämpöisintä jo luoksemme.

Illan aikana juhlaväki sai muun muassa tehtävä määritellä niin sanotun ihanneminän ja miettiä sen saavuttamaseksi vaadittavia asioita life coach Leena Pakosen johdolla. Luentonsa aikana energinen esiintyjä Pakonen esitteli yleisölle UnelmaFiilis- life coachingin eli elämäntaidon valmennuksen perusteita ja kirvoitti lisäkysymyksiä joukostamme.

Rockmans-nimellä musisoivat soittoniekat esittivät alumneille juurevaa bluesrockia. Bändin lähdettyä illan aikana kuultiinkin enää katkelmia teekkarilauluista a cappellana.

Talon tarjoilut olivat maittavia ja virkistäviä, saunakin oli (kuulemma) sangen käyttökelpoinen. Ilta hujahti jälleen nopeasti, ja reippaimmat juhlijat jatkoivat vielä krebaamista vielä Oulun hämärtyvässä yössä.

Seuraavaksi alumnit kokoontuvat Oulujoen rantaan melontakurssin merkeissä 7.6., ja toinen osallistumismahdollisuus pitemmällä kaavalla tulee olemaan 30.8. Pikkuhiljaa Alumniyhdistys vetäytyy ansaittuun kesänviettoon. Tuleva syksy tulee kuitenkin olemaan tapahtumiltaan monenkirjava, sillä silloin valitaan Vuoden Alumni, keilataan ja juhlitaan vielä hieman lisää. Ole yhteydessä meihin sähköpostitse jos haluat lisätietoa, tai vaikka ehdottaa meille ideoita mitä alumnit voisivat kehitellä tulevaisuudessa.

 

Outi Rahkola

Alumnien hallituksen jäsen

Koko kirjoitus »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *