Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Kesän toivotukset kellarista

Kesä on tullut myös OSAKOn toimistolle. Hallitus on lähtenyt jo kesälaitumille, ainoastaan minä hallituksen puheenjohtajana päivystän toimistolla yhdessä työntekijöiden kanssa. Hallituksen jäsenet ovatkin lomansa ansainneet uutteralla työnteollaan. Haluankin siis toivottaa oikein hyvää lomaa heille!

 

Vietimme hallituksen kanssa toukokuun viimeisen päivän poissa toimistolta ja kasasimme yhteen kuluneen kevään. Paljon on ehtinyt viidessä kuukaudessa tapahtua. Kaksi uutta työntekijää, uudistettu Osakolainen, uuden opiskelijoille suunnatun mobiilikortin käyttöönotto ja niin edelleen.

 

Jotta elämä ei kävisi tylsäksi ja yksitoikkoiseksi, tapahtuu toimistollamme jälleen muutoksia. Kulttuurisihteerimme Erja siirtyy uusien haasteiden pariin ja käynnissä onkin jo seuraajan etsintä. Toivottavasti löydämmekin yhtä loistavan työntekijän Erjan tilalle. Mielestäni opiskelijajärjestötyön ei pitäisikään olla paikka, johon uraudutaan. Se on paikka hankkia kokemusta ja kontakteja. Työ, joka toivottavasti kehittää henkilöä seuraavia haasteita varten.

 

Jälleen elokuussa palaamme täysillä voimilla töihin, uudella kulttuurisihteerillä vahvistettuna. Nyt toivotankin kaikille oikein hyvää kesää omasta ja koko OSAKOn puolesta. Muistakaa nauttia kesästä ja elämästä!

 

Kesästä intoa,

voimaa, paloa uutta

syksyn jaksaa taas

 

– Markus Mäkitalo –

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *