Syksyn merkit

Pulpettiin mä kaipaan niin, taas uudelleen..

Muutaman viikon kouluun rientäviä reippaita ekaluokkalaisia toimistoni ikkunasta katselleena, mieleni on vallannut suuri haikeus. Muistan elävästi ne perhoset, jotka lepattelivat vatsanpohjassa opinahjon pihalla kun odotettiin uusi penaali repussa sitä, että pääseekö sen esikoulun parhaan kaverin kanssa samalle ekaluokalle. Samat perhoset löytyivät vatsanpohjasta myös silloin, kun avasin innokkaana suuren lasioven uuteen ja jännittävään ammattikorkeakouluopintojen maailmaan ihan ensimmäistä kertaa; laukussa uusi penaali värikynineen.

Syksyt ovat aina odotuksen ja innostuksen aikaa. Vuodenajan kuulaan kirpeät aamut kirkastavat pään aivan eri tavalla kuin muiden vuodenaikojen aamut. Kun lehdet alkavat kellastua tietää, että on taas aika terästäytyä ja ottaa vuoden loppukiri.

Alumnihallituskin on palannut kesälomaltaan jatkamaan toiminnan suunnittelua hyvin levänneenä ja intoa puhkuen. Syksyn kokoontumiset aloitettiin elokuun lopulla ja asialista oli heti täynnä toimintaa, jonka suunnitteluun saamme kopsauttaa useamman viisaan pään yhteen. Siksi oli hienoa huomata, että syksyn ensimmäiseen kokoukseen oli uskaltautunut myös hallituksen ulkopuolisia jäseniä. Ei muuta kun jatkossakin otsat kipeiksi ja mukaan lyömään päitä yhteen.

Loppuvuoden aikana valitaan vielä vuoden alumni Oamk-gaalassa (28.9.), vietetään alumnien vuosijuhla (17.11) ja järjestellään alakohtaista toimintaa yksiköittäin. Seuraava kokous pidetään tiistaina 18.9.2012  Business Kitchenissä klo 17.30. Asialistaa vilkaisseena voi todeta, että paikalle eksyvät pääsevät tutustumaan aika kattavasti alumnien toiminnan suunnitteluun. Eli siellä nähdään?

Toisinaan iskee edelleen ylitsepääsemätön himo hankkia uusi penaali syksyllä ja täyttää se kaiken maailman tarvikkeilla. Ihan vain siksi, että saisi taas kiinni niistä vatsanpohjan perhosista. Onneksi omalla alallani uuden penaalin hankkiminen tasaisin väliajoin on täysin perusteltua. Ja jos kaipuu pulpettiin käy ylivoimaiseksi, voi aina lähteä katsastamaan täydennyskoulutuksen tarjontaa. Muistakaa nauttia syksystä, sen antamasta energiasta ja perhosista vatsanpohjassa.

Ikimuistoista alkavaa lukuvuotta opinahjoihin suuntaaville ja värikästä syksyä meille kaikille!

Haapa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *