Paluu kellariin

Aloitin työni hetki sitten opiskelijakunnan koulutussihteerinä, innosta hihkuen. Palasin takaisin rakkaan opiskelijakuntani toimitiloihin Välkkylän kellariin. Puolitoista vuotta pois Oamk-yhteisöstä on tehnyt hyvää ja antanut perspektiiviä. Aikani lähitulevaisuudessa lupaa annoksen uutta ja vanhaa, sopivassa suhteessa. Kävin katselemassa miltä yliopisto-opiskelu näyttää Tampereella, yhdessä Suomen suurimmista opiskelijakaupungeista. Kovinhan se on erilaista, niin itse opiskelu kuin tuutoritoiminnan toteutuminenkin.

Vastuulleni koulutussihteerinä kuuluu siis vertaisohjauksen, tuttavallisemmin tuutoritoiminnan koordinoiminen. Neuvottelen tuutorivastaavien kanssa, suunnittelen tulevan kevään tuutorikoulutukset ja niiden markkinoinnin sekä olen aina tavoitettavissa vastaamaan tuutoreihin tai vaikkapa opintojen ohjaukseen liittyvissä asioissa. Vastaan yhdessä opiskelijakunnan hallituksen porukan kanssa koulutuksen kehittämiseen liittyvistä asioista ja edustan sinuakin, opiskelija, mm. opintoasiain työryhmässä Oamkin keskushallinnossa. Myös järjestökoulutukset kuuluvat vastuulleni.

Ajatuksia saa heittää, kysymyksiä saa kysyä. Toivon näin tapahtuvan!  Palasin kellariin, palasin Ouluun. Tulkaa kahvittelemaan ja kertomaan terveisiä, tutustumaan ja pyytämään neuvoa. Täällä taidan viihtyä tovisen.

Liity mukaan OSAKOn yhteisöön tilaamalla opiskelijakortti ja maksamalla jäsenmaksu. Pienistä jäsenmaksuvirroista kasvaa yhteinen iso potti, jonka avulla muun muassa järjestetään tapahtumia, valvotaan puolestasi Oamkin hallinnossa tapahtuvia asioita, järjestetään vaalit ja opitaan roima läjä kaikenlaista uutta. Voit olla tyytyväinen jäsen, tuutorina toimiva, aktiivinen edustajistossa ääntään esille tuova opiskelija tai suunnitella vuoden vaihtoa arjen opiskeluista OSAKOn hallitustoimintaan, kaikki jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita!

Jari-Pekka ”Jarru” Kanniainen 

 

minne menetkään

sua OSAKO seuraa

on ain turvanain

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *