Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Takaisin hommiin!

Unettoman loman jälkeen on mukava palata taas OSAKOn toimistolle tositoimiin ja aloittaa viikko kevyesti 86 sivua pitkällä liittokokousmateriaalilla. Kivasti on ainakin tapahtumien osalta saatu marraskuun kohdalta kalenteri täyteen, ettei vain tulisi kenellekään vapaa-ajanvietto-ongelmia. On Halloweenia, Hyvinvointipäivää, Sitsiä, OSAKOROCKia jne, ja mahdottoman monituista pikkujoulua.

Kaiken kokopäiväisen palavereissa istumisen keskellä pitää muistaa valmistautua ensi keskiviikon SAMOKin tyrkkypaneeliin. Paneelissa esitellään ensi vuoden Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liiton hallituksen jäsenehdokkaat. Heiltä voi tulla kuka tahansa kyselemään kiperiä tai helppojakin kysymyksiä liiketalouden yksikön auditoriossa. Samalla avaamme liittokokousmateriaalin, sen kivan 86-sivuisen.

Tänään hallituksemme jäsenet Noora ja Vesa-Ville kävivät kertomassa lukiolaisille opiskelusta Oulun seudun ammattikorkeakoulussa, ja vastaanotto oli ollut positiivinen. Huomenna olisi minun vuoroni ja hiukan jännittää. No, onneksi on tullut oltua suurien yleisöjen edessä jo useissa tilaisuuksissa, viimeksi viime viikolla.

Ja vielä voisin tämän päivän osalta muistuttaa, että on kiva olla välillä yltiöpositiivinen, sillä negatiivisuutta on joka suunnalla jo ihan tarpeeksi. En siltikään sano, että negatiivisuus olisi aina pahasta, vaan että on kiva nähdä asioissa positiivinenkin puoli.  Aurinkoista päivänjatkoa kaikille!

 

liittokokous on

yhtä juhlaa melkeimpä

kuin OSAKOROCK!

 

Herra Harri Leinonen

OSAKO Hallituksen jäsen / Tapahtumat 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *