7. luukku – kirjaston joulukalenteri

Ei voi olla ihan varma, että onko kyseessä hienovarainen parodia vai itsensä TOSITOSI vakavasti ottava sarjisleffa.

Dialogilla on hetkensä, vaikkakaan yhtä usein ei, ja pituuttakin olisi saanut olla ainakin tunnin vähemmän, mutta ensisijaisesti kuitenkin uskomattoman kaunis elokuva sellaiselle, joka on kyllästynyt normibatmaneihin ja hämiksiin. Perustuu Alan Mooren ja Dave Gibbonsin kulttisarjakuvaan.

Soundtrack on lisäksi erityisen ihana.

Herkemmät katsojat huomatkaa ikärajoitus. Tämä elokuva on syystä kielletty alle 15-vuotiailta.

Lähdeviite:
Watchmen / directed by Zack Snyder. Esittäjät: Malin Akerman, Billy Crudup, Matthew Goode, Carla Gugino, Jackie Earle Haley, Jeffrey Dean Morgan, Patrick Wilson. [Helsinki] : Paramount Home Entertainment (Finland) [jakaja], cop. 2009. Varaa tämä leffa Leevissä!

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *