Pilkkimistä ja koulutuspolitiikkaa, niistä on helmikuu tehty

Loskaisen tammikuun jälkeen tuntuu, että homma on lähtenyt viimein käyntiin. Siinä missä viime kuussa oli paljon perehtymistä, on nyt paljon tehtävää. Kansainvälisyyden kanssa työskentely lähti kyllä kunnolla käyntiin heti vuoden alusta, kun aloite lukukausimaksuista aiheutti päänvaivaa opiskelijakunnille ympäri Suomen, niin myös meillekin.  Mutta jos kerran jotain aloitetaan, aloitetaan sitten kunnolla heti kättelyssä! Kuukaudessa on kerinnyt oppimaan valtavan määrän uutta tietoa ja taitoja, esimerkiksi tekemään ruokaa lähes kolmellekymmenelle ihmiselle ja sen, että kansanedustajat ovat kiireisiä, eivätkä välttämättä vastaa sähköpostiin päivän sisällä.

Lähtölaukaus, Predari, koulutusalajärjestöjen koulutus, yksiköissä ständeily, työryhmät sekä Going Abroad -tapahtumat ovat olleet alkaneen vuoden kohokohtia, mutta samalla pitäneet allekirjoittaneen poissa toimistolta suhteellisen paljon. Siksipä helmikuussa onkin välillä mukava rauhoittua omalle työpisteelle tasaisesti aamusta iltapäivään. Kuluvassa kuussa kyllä riittääkin tekemistä. OSAKOn vuoden ensimmäinen kaikille opiskelijoille suunnattu tapahtuma Laskijainen työllistää eniten tapahtumavastaavaamme, mutta riittää tekemistä meille muillekin mm. pullan leipomisen muodossa. Tulossa onkin loistava tapahtuma!

Kansainvälisten asioiden parissa näyttää lähitulevaisuus mielenkiintoiselta. Odotan erittäin suurella mielenkiinnolla vaihto- ja tutkinto-opiskelijoiden pilkkiretkeä. Mahtaa olla eksoottista ulkomaalaisen näkökulmasta ja taatusti näkemisen arvoista itsellenikin!

 

Pilkkimään lähden.

Tuleeko sieltä kalaa?

Luultavasti ei.

 

Vaikeata on.

Haikujen rustaaminen.

hauskaa kylläkin.

 

Kiril Kotikangas

Hallituksen jäsen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *