David Safier: Huono karma

David Safierin kirja Huono karma kertoo Kim Langesta, joka ei osaa arvostaa hyvällä tolalla olevaa elämäänsä. Juuri kun Kim on saanut merkittävän palkinnon tv-alan työstään, hän jää venäläisestä avaruusasemasta pudonneen lavuaarin alle ja kuolee. Kim syntyy kuitenkin uudelleen mutta koska hänelle on kertynyt roppa kaupalla huonoa karmaa, hän syntyy muurahaiseksi. Alkaa Kimin seikkailu yhä uusista kuolemisista ja syntymistä toiseen hänen kerätessään hyvää karmaa päästäkseen takaisin ihmiseksi. Kimin seikkailuissa mukana kulkee kuuluisa Casanova, joka myös haluaa takaisin ihmiseksi. Kirjan käännösoikeudet on myyty 26 maahan ja se on ollut Der Spiegelin bestsellerlistalla jopa 25 viikkoa.

-Noora

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *