Diana Gabaldon – Muukalainen

On vuosi 1946 ja toinen maailman sota on päättynyt. Sairaanhoitaja Claire Randall ja hänen miehensä Frank ovat olleet sodan erottamina viimeiset 6 vuotta. He matkaavat Skotlannin ylämaille toiselle häämatkalleen tutustuakseen uudestaan toisiinsa ja perheen perustaminenkin on harkinnassa. Yhtenä päivänä Claire on yksikseen kävelyllä kun hän löytää kiviympyrän johon jouduttuaan sinkoutuu vuoteen 1743. Pyrkiessään takaisin omaan aikaansa Claire joutuu niin skottilaisten kuin englantilaisten epäluulon kohteeksi. Romanttisen jännitteen teokseen tuo nuori skottilainen James (Jamie) Fraser jonka kanssa Claire pakkonaitetaan.

Muukalainen on historiallinen romaani johon yhdistyy tieteiskirjallisuudesta tuttu aikamatkailu, romaani keskittyy historiaan ihmissuhteitten ja –kohtaloiden kautta.

-Paula-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *