Soijaa pukkaa

Kulunut viikko on ollut jälleen opiskelijakuntamaisen monimuotoinen, on koettu riemun hetkiä, tavattu mielenkiintoisia ja tärkeitä henkilöitä, pelätty pahinta ja toivottu parasta. Perjantaina 22.2. vietettiin paikallisen sisarjärjestömme Oulun yliopiston ylioppilaskunnan vuosijuhlia, mukana juhlimassa oli myös OSAKOn edustajia. Paljon onnea OYY! Lauantaina veimme toisen ryhmän kansainvälisiä opiskelijoitamme perehtymään pilkkimisen saloihin. Asia noteerattiin myös Kalevassa ja jutun nettiversion pääset vilkaisemaan täältä.

Uusi viikko alkoi toiminnallisissa merkeissä kun vuorossa oli toista kertaa järjestetty hankifutisturnaus. Itse en valitettavasti kerinnyt käymään paikanpäällä todistamassa tätä tapahtumaa, mutta hauskaa oli kuulemma ollut, kuten pitääkin. Koulutusalajärjestöjemme järjestämillä jatkoilla oli ollut teknisiä ongelmia saunan lämpenemisen kanssa, tai oikeastaan sen lämpiämättömyyden takia.

Keskiviikkona saimme kylään toimistollemme vaikuttamisen kannalta tärkeitä vieraita, kun kaupunginjohtaja, valtuuston puheenjohtaja ja kaupungin hallituksen puheenjohtaja kävivät juttelemassa ajankohtaisista asioista. Tuokion aikana kerkesimme mm. muistutella vieraitamme kunnallispoliittisen ohjelmamme tavoitteista ja keskustella tulevan Oamk Oy:n hallituksen kokoonpanosta. Jälkimmäisestä asiasta julkaisimme kannanoton.

Viikon sydämientykytykset on tarjonnut eduskunnan käsittelemä lukukausimaksuasia ja alkanut hallituspuolueiden puoliväliriihi ja seuraavina viikkoina tehtävät ratkaisut opintotuen kannalta.

Päivän suuri uutinen opiskelijakortin tulevaisuutta ja kortin mahdollisuuksia koskien oli tämä.

 

 

Väsynyt haiku

Väkisin väännettykin

Nyt ei vaan pysty

 

Tapio Korhonen, pääsihteeri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *