Käärmeitä ja lävistyksiä: Hitomi Kanehara

 

Lui on kaunis tokiolaistyttö, joka on kyllästynyt ”barbie-tytön” elämäänsä. Hän tapaa punkkari Aman, jolla on käärmeen halkaistu kieli. Aman kieli, lävistykset ja tatuoinnit kiehtovat Luita. Myös Lui haluaa samanlaisen käärmeenkielen. Ama tutustuttaa Luin tatuointi- ja lävistysliikettä pitävään Shibaan. Alkaa kolmiodraama, joka ei voi päättyä kuin huonosti.

Luin elämä on irrallista ja suhtautuminen asioihin passiivista ja välinpitämätöntä. Kielen halkaisemisen prosessi kiehtoo Luita siitäkin syystä, että kipua tuntiessaan hän tuntee edes jotain. Hän tarvitsee kipua tunteakseen olevansa elossa.

Käärmeitä ja lävistyksiä on kurkistus Japanin underground-kulttuuriin ja Tokion urbaaniin suurkaupungin kaaokseen.

Suosittelen kirjaa lähinnä nuorille aikuisille.

 

 

Vinkkaaja: Tiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *