Alumnit kärppäpelissä

 Alumnit olivat mukana kannustamassa Oulun Kärppiä heidän viimeisessä runkosarjapelissä tiistaina. Tavoitteena Kärpillä oli voittaa Jyväskylän Jyp varsinaisella peliajalla päästäkseen pelaamaan suoraan pudotuspeleihin. Tämä ei kuitenkaan onnistunut, mutta Kärpät tarjosivat viihdettä koko rahan edestä voittamalla hienosti voittomaalikisan. Kärpät pelaa seuraavan kotipelinsä jo torstaina Rauman Lukkoa vastaan, jossa pelataan pudotuspelipaikasta.

Illan peliin saatiin mukaan niin ensikertalaisia kuin vanhoja konkareita. Vanhat konkarit kommentoivat hyvin sulavasti pelin menoa koko pelin ajan. Milloin kiekon olisi pitänyt mennä kyllä maaliin ja milloin tuomareiden olisi pitänyt seurata tarkemmin peliä. Mahtuipa joukkoon myös yksi jyväskyläläinen, joka välillä tokaisi jotain jyväskyläläisten puolesta ja sen jälkeen sanoi, että sanoinko minä tuon ääneen.

Pelissä koettiin jännitystä, kun Kärpät ottivat maalivahdin pois 3. erän viimeisillä minuuteilla. Valitettavasti Kärpät eivät saaneet maalia aikaiseksi, mutta jännitystä oli ilmassa liukuuko Jypin lyönnistä kiekko maalin, ei onneksi liukunut. Pelin hienoin hetki oli mielestä voittomaalikisassa kun Kärppien kultakypärä Jari-Pekka Haataja löi kiekon maaliin oikeasta yläkulmasta.

Tämä kärppäpeli oli Alumnien jäsenille ensimmäinen tapahtuma tälle vuodelle. Voin luvata, että lisää on tulossa. Pääset vielä tutustumaan ehkäpä sinulle uusiin lajiin tai harjoittelemaan jo ennestään tuttua lajia enemmän. Muistahan seurata sähköpostia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *