Touhua ja tohinaa!

Heipä hei!

Aika on kulunut kuin siivillä. Tuntuu kuin edellinen blogivuoroni olisi ollut viime viikolla vaikka se oli tammikuun lopulla ja eletäänhän nyt jo huhtikuuta..  Kulunut kevät on ollut OSAKOlla yhtä hulinaa. Monessa olemme olleet mukana ( kuten blogia seuranneet ovat varmasti huomanneet) ja paljon on vielä tänä keväänä edessä. Seuraavana isona asiana edessä on yllätys yllätys, vappu. Vapun suunnittelu onkin jo kovassa vauhdissa hallituksen jäsen Toni Lyytikäisen johdolla.

Viihteellisen puolen lisäksi OSAKO on ollut mukana myös ”tositarkoituksella” Joonas Husan ja Isabella Nissisen opinnäytetyössä joka käsittelee työhyvinvointia. Työ käsittelee stressiä, työuupumusta, sekä loppuun palamista ja ennen kaikkea näiden ennalta ehkäisyä. OSAKOn hallitus olikin opinnäyte työstä innoissaan ja suunnitelmissa on ottaa työ mukaan osaksi ensi vuoden hallituksen perehdytyskansiota. Aihe on myös ollut ajankohtainen, sillä tälläkin hetkellä työskentelemme yhden henkilön vajauksella ja kuormitus on ollut hetkittäin kovaa ja töitä on tehty kellon ympäri. Uskon vahvasti, että työstä on meille suuri apu jo nyt, sekä myös tulevaisuudessa tulevien vuosien hallituksille. Kiitos Isabella ja Joonas!

Viime sekä tällä viikolla työmääräämme ovat lisänneet käynnissä olevat tuutorkoulutukset. Koulutuksien tehtävänä on antaa hyvät valmiudet ensi syksynä aloittaville tuutoreille luotsata uudet ykköset kunnialla vastaan tulevan informaatiotulvan lävitse, sekä muista uusista haasteista, joita Oamk tuo tuoreiden opiskelijoiden elämään. Tuutorikoulutuksissa tuleville tuutoreille ovat käyneet puhumassa mm. opintopsykologi, oppilaitospastori, korkeakoululiikunnan edustaja, sekä esiintymiskouluttaja. OSAKOn saama palaute koulutuksista on ollut pääsääntöisesti positiivista vaikka kehitettävääkin toki aina löytyy.

Tekemistä siis riittää siis edelleen mutta onneksi on jo kevät ja päivät ovat pidentyneet huimasti tammikuun alun pimeydestä. Kesäkin siintää jo yllättävän lähellä, jolloin pääsemme onneksi hieman hengähtämään. Sitä odotellessa, oikein mukavaa kevään jatkoa!

 

Vielä jaksetaan

Vappu on jo ovella

Sitten on kesä

 

Heikki Leppänen, OSAKOn hallituksen varapuheenjohtaja 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *