Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Vappu lähestyy, kiirettä ja kurailmoja

Viikko alkoi SAMOKin opiskelijakuntien puheenjohtajien ja pääsihteerien tapaamisella ja huipentui SAMOKin ylimääräiseen liittokokoukseen, johon arvoisa puheenjohtajistomme katosi alkuviikon ajaksi. OSAKOn toimistollakin rupeaa olemaan kevättä  rinnassa, sillä vappuun on aikaa enää kaksi viikkoa. Vapun järjestäminen onkin vienyt allekirjoittaneen ajasta suurimman osan, mutta eiköhän tästäkin hyvinkin onnistunut tapahtuma saada aikaiseksi.

OSAKOn jäsenmäärä hipoo ennätyslukemia, ja maaginen neljäntuhannen (4000) jäsenen rajapyykki toivottavasti rikkoutuu lähipäivinä.  Viimeisimpien tietojen mukaan tähän rajaan puuttuu enää vain yksitoista (11) jäsentä. Toivommekin kovasti, että meidän kortittomat lapsokaisemme hommaavat itsellensä kortin ja saavat mahtavat edut käyttöönsä.

Tällä viikolla alkoivat hallituksen kehityskeskustelut. Keskusteluja on jo käyty hallituksen jäsen Juho Koskelaisen sekä allekirjoittaneen kanssa ja huomenna on taas vuorossa hallituksen jäsen Kiril Kotikangas ja ensi viikolla hallituksen puheenjohtajisto. Itse voin sanoa jo, että keskustelut ovat olleet varsin antoisia, ainakin omalta osaltani.

 

Kehittymistä,
Vappua jäseniä,
Viikko täynnä on

 

Terveisin,

Hallituksen jäsen Toni Lyytikäinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *