Kesän korkkajaiset

Kesäaika aloitettiin alumnien järjestämillä Kesän Korkkajaisilla perjantaina 26.4. Business Kitchenillä Torikatu 23:ssa. Illan isäntänä toimi Liiketalouden yksikkö ja juontajana vuoden 2012 alumni Joni Pakanen. Joni sai yleisön viiihtymään  upealla taikashow:llaan, jossa hävitettiin mm. alumnien puheenjohtajan seteli, joka saatiin onneksi lopuksi takaisin. Lisäksi Joni viihdytti meitä esittämällä lähitaikuutta. Jäimme miettimään sudoku-tempun arvoitusta, mutta emme aivan saaneet sitä ratkaistua.

 

 
Ruokapöydän tarjottavat olivat erittäin herkullisia ja Juhlanekka hoiti järjestelyt sujuvasti. Maistelimme mm. hedelmäistä couscous-salaattia, caesar-salaattia ja lohipiirakkaa sekä Mancheno-juustoa viikunahillokkeella. Tilkan viiniäkin saimme palan painikkeeksi. Ruokailun ohessa ohjelmassa oli puheita ja yleistä verkostoitumista. Paikalla oli runsaasti alumniyhdistyksen jäsenten lisäksi OAMK:n henkilökuntaa.
 
 

 

 Business Kitchenilta suuntasimme kohti Kulumaa ja sieltä juhlatuulisimmat jatkoivat iltaa vielä yökerho Gloriassa.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *