96 yötä jouluun on

Niin se vaan on, että vuodet tuntuvat vierivän vuosi vuodelta nopeampaa. Ensi viikon lopulla saa alkaa virittelemään kalenterin sivun vaihtamista jo lokakuun puolelle. Miten tämä syksy on jo ennättänyt näin pitkälle? Vastahan sitä kesälomalta palattiin.

Toissa viikon Tour d´Oulu ja Preludi keräsivät jälleen tänä vuonna valtavat määrät osallistujia. Silmämääräisesti arvioiden Tour d´Ouluun osallistui enemmän väkeä kuin koskaan aiemmin. Myös Preludin osallistujamäärä hätyytteli ennätystä. Keväällä alkanut suunnittelutyö tuotti tulosta ja nyt molempien tapahtumien onnistumiset ja kehittämisenkohteet on käyty läpi ja dokumentoitu avuksi tulevaisuuden toimijoillemme. Meille on tärkeää, että pystymme vuosi toisen jälkeen tarjoamaan laadukkaita tapahtumia, joita palautteiden perusteella kehitetään entistä paremmiksi.  

Pidimme opiskelijakunnan hallituksen ja henkilöstön  syksyn suunnittelupäivän, eli ”evakon” viime perjantaina. Keskusteltavina aiheina olivat mm. työn alla oleva strategia, talousasiat, kevään kehityskeskusteluissa kehitettäviksi nousseet asiat ja toimijoidemme ajankäytön suunnitteleminen. Jokaisella työyhteisön jäsenellä tulee olla sellainen olo, että tätä kuunnellaan ja hänellä on mahdollisuus vaikuttaa työympäristönsä asioihin. Muuten palautteen antaminen loppuu siihen tuntemukseen, että tekemisillä ja sanomisilla ei ole mitään merkitystä ja palautteen antaminen ehtyy.

Mitä sinä olet mieltä opiskelijakunnastamme? Onnistummeko tehtävissämme ja tapahtumissamme? Ensi viikolla avautuu OSAKO –kysely nettiin, jolla tiedustelemme mm. näitä asioita. Kannattaa vastata, sillä juuri tuon palautteen perusteella osaamme kehittää toimintaamme haluamaasi suuntaan. Toinen hyvä mahdollisuus vaikuttaa asioiden kulkuun opiskelijakunnassa on asettua ehdolle edustajiston vaaleissa. Ehdokasasettelu on alkanut.

 

Elämänpyörä

Aluton ja loputon

Tärkein on matka

 

Tapio Korhonen, pääsihteeri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *