Vuoden Alumni ehdokkaat vuosimallia 2013

On taas se aika vuodesta jolloin Vuoden Alumni valitaan. Ehdokkaat vuosimallia 2013 ovat alla aakkosjärjestyksessä sinun tutustuttavaksesi. Kymmenen hengen valintakolleegio joka koostuu yksiköiden valitsemista edustajista ja muista sidoshenkilöistä kumminkin tekee varsinaisen valinnan. Valinta julkaistaan nyt toistamiseen järjestettävässä Oamk-gaalassa Kotkantien kampuksella 4.10.

 

Antti Junttila (Liike)

Tutkinto: Tutkinto: Tradenomi 2003, Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen koulutusohjelma (yamk) 2008

Ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut Antti toimii edelleen läheisessä yhteistyössä nykyisessä ammatissaan Oamkin kanssa. Antti toimii tällä hetken lehtorina Oulun seudun ammattiopiston Kaukovainion yksikössä ja opettanut myös Oamkissa Liiketalouden yksikössä.

Antin parhaat muistot opiskeluajasta Oamkissa: Ehdottomasti joustavuus opinnoissa jonka koulu sekä sen henkilökunta mahdollisti. Opetus oli luokkamuotoista, joka sopii omaan opiskelutyyliin hyvin.

http://fi.linkedin.com/pub/antti-junttila/5/84b/755

 

Liisa Kontturi-Paasikko (Kulttuuri)

Tutkinto: Tanssinopettaja 2010

Liisa on ollut nostamassa koko seuratanssia – tai paritanssia – siihen asemaan, missä se ja sen koulutus nyt on. Liisa on työnsä ohella tehnyt ensin konservatorion tanssinopettajaopinnot ja myöhemmin Oamkin tanssinopettajaopinnot. Liisa toimii nykyään opettajan Kulttuurin yksikössä.

Liisan parhaat muistot opiskeluajasta Oamkissa: Opintojen aikana opiskelijalla on iso mahdollisuus vaikuttaa opiskeluun ja näin kehittää koulutusohjelmaa henkilökunnan kanssa vastamaan työelämän tarpeita.

http://www.tanssintahti.com/Lissu_minä.html

 
   


Tapio Korhonen (Liike) 

 

Tutkinto: Tradenomi 2007

Valmistumisen jälkeen Tapio siirtyi opiskelijakunta OSAKOn koulutussihteeriksi ja tämän jälkeen opiskelijakunnan pääsihteerin tehtäviin. Tapio on OSAKOn hallituksen mukana valvomassa Oamkin opiskelijoiden etuja sekä vaalimassa heille tarjottuja palveluita.

Tapion parhaat muistot opiskeluajasta Oamkissa: Opiskelujat on täynnä hienoja tapahtumia, tilanteita ja ihmisiä. Itsensä löytäminen opiskeluaikana on Tapion merkittävin muisto.

http://www.oamk.fi/extra/amk/artikkelit/306/

 

Jani Lehto (Tekniikka)

Tutkinto: Insinööri 2003

Jani osallistui aktiivisesti opiskelijajärjestötoimintaan opintojensa ajan sekä ajoi opiskelijoiden etuja Otokylä Ry:ssä. Työurallaan hän on toiminut Nokialla sekä yksityisyrittäjänä. Tällä hetken hän toimii teknisenä johtajana start-up yrityksessä nimeltään Film Me group ltd,.

Janin parhaat muistot opiskeluajasta Oamkissa: En ole kertaakaan katunut että valitsin OAMK:in yliopiston sijasta, hieman käytännönläheisempi opiskelu, oma halu oppia ja hieno opiskeluympäristö kaikki yhdessä teki opiskeluajoista jakson aikajanalleni, josta voin olla edelleen ylpeä.

http://www.filmme.tv/en/about-us

 

Rita Porkka (Luova)

Tutkinto: Maa- ja metsätalouden AMK (ympäristösuunnittelija), 2001

Ritan työ on valmistumisestaan lähtien ollut vahvasti sidoksissa ympäristö- ja luonnonvara-alaan. Nykyisessä KantriOulu- hankkeessaan Rita on osoittanut laajaa osaamistaan mikä konkretisoituu lukuisina tapahtumina, seminaareina ja tempauksina. Riitan kontakti Oamkiin on säilynyt tiiviinä ja tuottanut useita opinnäytetyötilauksia, lyhytkursseja sekä opintojaksoyhteistyötä erityisesti Luonnonvara-alan yksikössä.

Ritan parhaat muistot opiskeluajasta Oamkissa: Alkuopintojen sekavasta kaaoksesta huolimatta, opinnot antoivat laaja-alaisen koulutksen joka teki valmistuneista edelläkävijöitä 2000-luvulle. Pienet ryhmät ja opiskelijoiden puolella olevat opettajat sekä rehtori jäivät positiivisena mieleen.

http://www.oamk.fi/extra/amk/artikkelit/192/

 

Juha Ahola

Alumniyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *