Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Liittokokousta, tyrkkyilyä ja vaaleja

Viimeinenkin OSAKOn järjestämä baari-/biletapahtuma on saatu päätökseen viime viikon perjantaina olleen OSAKOrockin myötä. Tämän johdosta oma työnkuvani onkin tehnyt täyskäännöksen loppuvuoden ajaksi. Enää en huolehdi täyspäiväisesti tulossa olevasta tapahtumasta, vaan tämän viikon olen käyttänyt pähkäillessä muun hallituksen kanssa ensi viikolla olevan SAMOKin (Suomen ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien liiton) liittokokouksen muutosehdotuksia. Liittokokouksessa kaikki ammattikorkeakoulujen opiskelijakunnat kokoontuvat yhteen saliin päättämään SAMOKin ensi vuoden linjat sekä tulevat hallitustoimijat.
 

Liittohallituksen ”tyrkkyjä” on grillailtu viime viikon keskiviikkona kaupungintalolla pidetyssä tyrkkypaneelissa, johon tervehdyksen toi Oulun valtuuston puheenjohtaja Mari-Leena Talvitie. Itse tyrkkypaneelin voitte katsoa tästä.

Kuvassa SAMOKin tyrkkypaneeli. Kuvan ottanut Tapio Korhonen.

OSAKOn edustajiston kokous oli viime viikon tiistaina, jossa SAMOKin hallituksen puheenjohtaja Mikko Valtonen esitteli SAMOKin liittokokousmateriaaleja sekä Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL) varapuheenjohtaja Jyrki Eriksson esitteli OLL:n liittokokousmateriaaleja.

Kuvassa Mikko Valtonen esittelemässä SAMOKin liittokokouksen materiaaleja OSAKOn edustajistolle. Kuvan ottanut Tapio Korhonen.

OSAKOn edustajistovaalit on saatu päätökseen ja tulokset on julkistettu. Äänestysprosentti oli 18.3%. Kiitoksia kaikille äänestäneille! Edustajistovaalin tulokset voitte katsoa tästä.

Hallituksen puheenjohtaja Noora Nousiainen sekä hallituksen jäsen Pinja Laukkanen ovat tällä hetkellä Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL) liittokokouksessa Vierumäellä, jossa päätetään OLL:n ensi vuoden toimijat sekä linjat.

 

liittokokous

aivan nurkan takana

ensi viikolla

 

Toni Lyytikäinen, hallituksen jäsen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *