Perehtymistä

Vuoden toiseksi viimeistä blogia viedään! Kulunut vuosi on tuonut tullessaan monenlaista uutta omaan ja OSAKOn elämään. OSAKOn uusi strategia näkee pian viimeisteltynä päivän valon. Uusi ja uljas suuntamme on kohti yhteisöllistä ja kaikkia osallistavaa korkeakouluyhteisöä, haluankin kiittää ahkeraa strategiatyöryhmäämme kovasta työstä!

Vuosi OSAKOn hallituksen puheenjohtajana on ollut varsin opettavainen monella tapaa. Olen kohdannut niin odotettavia kuin yllättäviä asioita itsessäni sekä muissa toimintaympäristön ihmisissä ja huomannut että, työyhteisön dynamiikka on osiensa summa. Kokemusta on karttunut esiintymisessä ja kirjoitustaidoissa ja puhelin sekä facebook ovat täynnä uusien tuttujen ja kavereiden yhteystietoja. Vastaantulleista tilanteista olen pyrkinyt oppimaan mahdollisimman paljon ja koenkin kehittyneeni.

Kulunut viikko on ollut täynnä uutta ja vanhaa. SAMOKin liittohallituksen perehdytyksiä on pidetty aamusta iltaan liiton keskustoimistolla Helsingissä Lapinrinteellä. Opiskelijakunnan puheenjohtajana olen ollut etuoikeutettu tietämään liitossa meneillä olevista asioista aimon annoksen opiskelijakunnan hallituksen jäseneen verrattuna. Viestinnän kehittäminen tulee olemaan SAMOKin yksi painopistealueista tulevana vuonna ja haluan olla mukana tekemässä sitä myös hallituksen jäsenet tavoittavammaksi.

Tänään pidettiin SAMOKin hallituksen järjestäytymiskokous. Eilen illalla neuvottelimme uuden hallituksen kesken vastuujaoista, kummiopiskelijakunnista, ja vastuupuolueiden jaosta hyvässä yhteishengessä. Olemme tähän mennessä osoittautuneet varsin sopusointuisaksi porukaksi. Sain vastuualueekseni  muun muassa kansainväliset järjestösuhteet sekä maksuttoman koulutuksen puolustamisen. Budjettiriihestä kuultujen huhujen perusteella keväällä on tiedossa kovaa vääntöä kotirintamalla.

Hieman haikeana odotan sitä hetkeä, kun jätän viestikapulan seuraajalleni Heidi Keräselle. Onnittelut Hekelle! 🙂 Haluan varmistaa, että hän ja hänen hallituksensa saa parhaan mahdollisen perehdytyksen, vaikka joudunkin jo joululomien aikaan siirtymään isolle kirkolle pysyvästi. Lupaan näin ihan julkisesti, että olen aina käytettävissäsi Heidi, jos kohtaat asian josta en ole sinulle osannut kertoa. OSAKOn perehdytys tulee olemaan ns. kovvaa kammaa!

Kiitos kaikille toimijoille vuodesta, onnea ja menestystä tulevaan!

Haikua ei tänään
irtoo joten mä
rustailen vaan! 

Haikein ja innokkain terveisin hallituksen väistyvä puheenjohtaja Noora Nousiainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *