Alkuräjähdys

 

Edellisen vuoden paukut on paukuteltu ja nyt alkaa uusi vuosi, uusilla panoksilla! Kuvassa uusi hallitus (paitsi Arto ja Maria) keilaamassa edustajiston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan kanssa. Selvästikin Vessu varautuneena kovempaankin rytinään. Tästä vuodesta tulee värikäs, iloinen, vauhdikas ja toivottavasti myös näkyvä! Ainakin puheenjohtajan merkittävin salainen ase, eli motivaatio ja kiinnostus ovat ladattuina. Tämä vuosi tulee olemaan oppimisen vuosi ja toivottavasti myös täynnä potkua!

Päätin aloittaa vuoden 2014 olemalla ajoissa ja kuuntelemalla enemmän. Päätin aloittaa kuuntelun itsestäni, joten olen nyt nauhoittanut unissapuhumistani ja muita yöllisiä seikkailujani. Pientä alkukankeutta oli kuultavissa ja aluksi en saanut nauhoitettua kuin lähinnä kevyttä sahausta, unissanaurua ja tyytyväistä myhäilyä. Viikon odotuksen jälkeen sain lopultakin nauhoitettua yöllisen aktin ja tänä aamuna kuuntelin hengentuotettani aamiaispöydässä. Mielestäni yöllinen toteamukseni summaa aika hyvin näitä kahta viikkoa niin säiden, kuin uuden pestinkin puolesta: ”Suoraan kylmään talvi-ilmaan!”

Toimistolla on menty suoraan asiaan, mutta kaikki on tuntunut uudelta, raikkaalta, piristävältä ja erilaiselta. Tuntuu, että nyt on päästy siihen, mitä on kauan odotettukin. Loskan ja rännän jälkeen on ihanaa, kun on kirpeä pakkassää ja välillä aurinkoistakin. On ihana aloittaa hommat ja päästä asiaan!

Täytyy kyllä myöntää, että ensimmäistä työpäivää edeltävänä yönä jännitti. Unetkin jäivät lyhyiksi, kun puoli viiden jälkeen ei enää nukuttanut, kun päässä pyöri hurjana vain monenlaisia asioita, joita haluan tehdä toimistolla! Uskon kuitenkin, että pieni jännittäminen kertoo vain siitä, että olen tosissani.

Heräsin samana yönä myös mielenkiintoiseen uneen, jossa Pinja Laukkanen, hallituksen uusi varapuheenjohtaja, sekä edustajiston puheenjohtaja Vesa-Ville Väänänen ja edustajiston varapuheenjohtaja Matti Haarala olivat asunnossani ihmettelemässä ikkunoita, joissa oli reikiä ilmeisesti luotien tai kivien jäljiltä. Rakas varapuheenjohtajani totesi sitten kannustavaan sävyyn: ”Kuule, jos tämä vuosi ei käynnisty hyvin, niin sulle käy niin kuin Kennedyille.”

Totesin unessakin, että toivon kyllä OSAKOn herättävän tunteita, mutta en usko väkivaltaan asioiden ratkaisussa. Olisi hyvä, jos OSAKO herättäisi opiskelijoiden mielenkiinnon ja mahdollisesti vahvempiakin intohimoja. Puheenjohtajan tehtävä on vastuullinen, mutta luotan myös siihen, etten ole yksin. Jos koen Kennedyjen kohtalon, niin toivottavasti myös muu puheenjohtajisto on paikalla, kuten unessakin.

Ensimmäisen päivän jälkeen olen ollut huomattavasti optimistisemmalla mielellä. Eräänä yönä heräsin omaan äänekkääseen myhäilyyni ja naureskeluuni, kun olin nähnyt unta, jossa koulutussihteeri  Jari-Pekka ja minä olimme OSAKOn toimistolla ja OSAKOlla meni kaikki nappiin. Toivottavasti se oli enneuni. 😀

 Räiskyvin terveisin, Heidi ”Heke” Keränen, OSAKOn hallituksen uunituore puheenjohtaja

 

Alkuräjähdys,

Olen ilotulitus!

KABOOM KAKABOOM!

 

Olen iloinen,

Vauhdikkaasti suihkahdan,     

Värikkäästi, BOOM!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *