Uutta tuultaa uuden Alumni hallituksen voimin

Vuosi 2014 on polkaistu jo kovasti käyntiin ja tapahtumaa sekä alumnitietoutta on kovasti tälle vuotta luvassa. Ensimmäinen hallituksen kokous 22.1. tämän todisti! Kokouksen päätteeksi nappasimme esittäytymiskuvan ja piakkoin päivitetään nettisivuille http://oamk.fi/alumnit tarkemmat tiedot 2014 vuoden hallituksen jäsenistä.

 

Tänä vuonna jäsenistön toiveiden mukaan yhteiset tapahtumat painottuvat liikuntaan, kulttuuriin sekä verkostoitumiseen. Vastaavasti opiskelijoiden että ammattikorkeakoulun puolella tulemme tänä vuonna enemmän näkymään ja kuulumaan. Näistä myöhemmin lisää.

Tämä vuosi on erityisen tärkeä Oamkin Alumneille sillä yhdistys täyttää 10 vuotta! Tätä yhteistä virstanpylvästä juhlistamme perjantaina 4.4.2014 jäseniemme, kutsuvieraiden, yhteistyökumppaneiden ja muiden alueellisten toimijoiden kanssa. Tarkastele etana- ja elektronista postilaatikkoasi ensi kuun aikana kutsua varten.

 

Tammikuisin terveisin,

hallituksen puheenjohtaja Juha Ahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *