Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Leena Lehtolainen: Rautakolmio

Rautakolmio on 2013 ilmestynyt kahdestoista Maria Kallio –sarjan kirja.

Kirjan päähenkilö on rikospoliisi Maria Kallio, joka luotsaa epätyypillisten rikosten solua. Marian ja hänen työkavereidensa Pekka Koivun, Ville Puupposen ja Jenna Strömin kesässä alkaa tapahtua, kun he saavat selvitettäväkseen kahden Inkoon saaristosta löytyneen kalmon kohtalon.

Rautakolmiossa käsitellään mm. perheväkivaltaa ja sitä, mitä tapahtuu kun huolella ylläpidetyt kulissit romahtavat. Maria joutuu miettimään omaa moraaliaan ja tunteitaan, kun mies hänen menneisyydestään palaa.

 Kerronta on sujuvaa ja syyt murhiin sekä murhaajan henkilöllisyys selviää vasta viimeisillä sivuilla. Kirjan aitous imaisee mukaansa, ehkä vähän liikaakin, ja tuntuu kuin eläisi itse kirjan tapahtumia.

 

Piia R.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *