Eve Hietamies: Yösyöttö

Eve Hietamies: Yösyöttö

Antti Pasasen ja Pia-vaimon elämän piti muuttua onnellisella tavalla, esikoislapsi oli syntymässä perheeseen. Hetken kuluttua Antti kuitenkin huomaa tuijottavansa käärö sylissä taksin takavaloja Naistenklinikan edessä, vaimo päättää ottaa hatkat heti alkumetreillä.

Antti jää yksin Paavo-vauvan kanssa. Vaihtoehtoina on luovuttaa tai selviytyä.

Kirja kertoo hauskalla ja liikuttavalla tavalla siitä, miten työelämäkeskeinen perinteinen suomalaisäijä selviää vauva-arjessa yksin – tietysti kommellusten kautta. Kirja kuvaa pienen vauvaperheen arkea realistisesti, laidasta laitaan, surusta riemuun. Yösyötön tapahtumiin ja henkilöihin on helppo samaistua.

”Olin väsynyt, yksinäinen, tylsistynyt. Halusin palata töihin ja puhua muidenkin kuin kuolaavien ja purskuttavien kääpiöiden kanssa. Halusin istua baarissa, juoda olutta, nukkua pitkään viikonloppuna, maata päivän sängyssä ja katsoa dvd:ltä Taru Sormusten herrasta -trilogian.

Halusin seksiä sunnuntaiaamuna, istua yksin saunassa.

Halusin olla yksin.

Halusin olla Paavon kanssa.”

 

-Meri M.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *