Miksi alkaa agrologiksi?

Ai miksikö? Minäpä nyt listaan muutamia syitä minkä takia agrologiksi meidän joukkoomme pitää hakeutua.

1. Opiskelija bileet

Mikä sen hauskempaa kuin nollata pää (erittäin mielenkiintoisen) koulupäivän jälkeen (maailman siistempien) koulukavereiden kanssa. Lupaan että saat bilettää ihan riittävästi sillä tapahtumaa pukkaa joka tuutista.

2. Haalarit

Ennen tänne tuloa ei vapulla ollut merkitystä. Nyt on. Haalarit. Kuinka siistiä on vappuna vetää tuunatut haalarit niskaan ja lähteä pihalle vetämään vappurallia! Ei enää ongelmaa mitä laittaa bileisiin päälle koska aina voit pukea haalarit. Saat tuunata haalareista omanlaisesi ja keräillä huippusiistejä haalarimerkkejä.

3. Talvikisat, syyskisat, nuijaturnaus

Koko valtakunnan agrologi-opiskelijat kokoontuvat milloin minnekkin mittelöimään milloin minkäkin lajin parissa! Koko viikonloppu railakasta meininkiä!

4. Opiskelu

Ihan jees.

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *