Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Anna-Leena Härkönen: Onnen tunti
Onnen tunti on Anna-Leena Härkösen vuonna 2011 ilmestynyt teos. Kirjan päähenkilöitä ovat Tuula, Tuulan 10 – vuotias poika Roope ja Tuulan mies Harri. Kirja kertoo uusperheen ryhtymisestä sijaisperheeksi ja heidän haasteellisesta arjestaan, johon lisämausteensa tuo sijoitettujen lasten moniongelmaiset biologiset vanhemmat. Myös Tuulan omissa lapsuuskokemuksissa riittää käsiteltävää, ja niitä kirjassa myöskin valotetaan Tuulan omasta näkökulmasta.

Kirja on hyvin uskottava ja realistinen. Härkönen uskaltaa kirjoittaa vaietuista aiheista niitä ajoittain huumorilla keventäen. Kirja on hyvin kirjoitettu ja nopeasti luettava. Itse valitsin tämän kirjan luettavaksi, koska myös Härkösen aiemmat teokset ovat olleet mielestäni hyviä ja pidän hänen kirjojensa realistisuudesta huumorilla höystettynä. Voin suositella kirjaa kaikille aiheesta kiinnostuneille ja niille, jotka ovat pitäneet Härkösen aiemmista teoksista.

– Marjut KIR2SN

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *