Talviriemua taivaallista

Kotkantien luonnonvara-alan yksikössä on kynät suhisseet ja näppäimet näpsyneet viime viikkoina. Kovasti on aherrettu hiihtoloma horisontissa häämöttäen, on kirjoitettu raporttia jos toistakin, laskettu matematiikkaa, etsitty harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja ja juotu litrakaupalla kahvia.
No, ettei nyt aivan liioitellun ahkeralta kuulostaisi niin myönnettäköön, että on sitä pidetty hauskaakin. Viime viikon torstaina luonnonvara-alan koulutusalajärjestö Luva ry ja kulttuuriopiskelijoiden Kultti ry järjestivät mahtavaakin mahtavamman Paskiaisriehan (joka siis muistutti hieman laskiaisriehaa). Tarkoituksena oli kilpailla 2-4 hengen joukkueissa aikaa vastaan kvartettisuksilla, ja sen jälkeen laskea hurja mäki omatekoisella laskuvälineellä. Luva otti hurjassa mittelössä kaksoisvoiton; Spidermans voitti nopeudessa ja Lost Lestadios nahkaruoskineen oli muuten vain paras. Myös alastomin joukkue palkittiin, mutta kyseinen joukkue ei tällä kertaa tullut Luvalta.

Mäenlaskun jälkeen siirryimme Pikisaareen juomaan lämmikettä ja syömään laskiaispullia. Janoisimmat jatkoivat vielä iltaa Snooker Timessa biljardista ja kylmästä tuopillisesta nautiskellen.

Viimeiset päivät ennen hiihtolomaa painetaan antaumuksella. Meillä ykkösillä olisi edessä vielä pari tenttiä, raporttien viimeistelyä ja seminaariesityksiä. Hiihtoloma-fiilis on kylläkin jossain kaukana, sillä ulkona on viisi astetta lämmintä ja vettä polvenkorkeaudelta. No mutta, ainahan sitä voi vesihiihtää?

 

Vuoden 2014 paskiaisriehan nopein joukkue, Spidermans!
Vuoden 2014 Paskiaisriehan nopein joukkue, Spidermans!

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *