Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Akun latauksia.

Minä olen Aku. Olen 23-vuotias ukkeli ja omasta mielestäni ainakin hulvattoman hauska tyyppi. Opiskelen kolmatta vuotta maaseutuelinkeinoja Oulun ammattikorkeakoulussa ja ennen kuin tämä alkaa enemmän muistuttaa huonoa työhakemusta, haluan kertoa, että kasvatin viime kesänä kalkkunoita.

Olin siis kesällä harjoittelussa ja siinä tarjoutui samalla mahdollisuus moiseen. Se oli lystiä. Kalkkunoilla on paljon huumorintajua!

Haluanko minä sitten tulevaisuudessa kasvattaa kalkkunoita? Kyllä varmaan, mutta haluan myös paljon muita eläimiä. Ongelmana on tietysti se, että jollain ne eläimetkin pitää maksaa. En halua olla maanviljelijä, mutta maaseutu ja järvet ja joet ja metsiköt ja pajunkissat kiinnostavat, joten jotain työtä näiden parista olisi kiva saada. Tyypillinen työ agrologille voisi olla EU-tarkastajan tai maatalousneuvojan virka, mutta itse haluaisin työskennellä vaikka jonkin sortin maaseudun kehittäjänä tai vaikka potaatin myyjänä torilla. Tärkeintä on, että saan tehdä semmoista työtä josta tykkään.

Tänne blogiin aion sitten jatkossa kirjoitella kaikenlaista aiheesta ja aiheen vierestä. Toivottavasti ajatus lentää. Tai no kyllä kai se lentää.

Morot tiskiin tältä erää!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *