Katriina soittelee piakkoin metsänomistajille

Morot tiskiin!

Ajattelin semmosta tänne blogiin raapustaa, kun mä sain meidän koululta semmosen työjutskan! Ku meidän koulullahan on näitä hankkeita toisensa perään nii paljon, ettei niissä kai kaikki pysy ees mukana (en minä!) ja yks nykyhetkisistä hankkeista on tämmönen metsähanke MoTaSu. Se keskittyy Ruka-Kuusamon alueen metsiin ja niiden hoitoon jne. en oo ihan varma, mutta kuitenki mä alan soittelemaan tässä pikapuolin nuille ton alueen metsänomistajille ja haastattelen niitä, eli kyselen vaan kysymyksiä ja kirjotan vastaukset valmiiseen lomakkeeseen!

Ehkä mä opin tästä jotaki, ku en oo oikein nuita metsäkursseja oo kauheena käyny tänä vuonna. 😉 Mä soittelen yhteensä joku 20-30 tuntia ja sit mä saan sen verran palkkaa, että semmmmmmosta! 🙂 Ihan kiva ku sai hommaa ja siitä syntyy rahaa!

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *