Harjoitteluun, harjoitteluun!

Harjoitteluun, harjoitteluun!

Hiihtoloma lopussa ja sähköposti piti avata :(. Säpöhän oli täynnä postia ja siinä vastaillessa muistin että minun pitää sopia ensikesän työharjoittelusta. Menen työharjoitteluun Kainuun ammattiopiston luonnonvara-alan yksikköön jossa opiskelin eläintenhoitajaksi ennen oamkiin tuloa. Toivon että pääsen touhuamaan rakkaan kyyttökarjan parissa (kuvassa Emma, Elotar ja minä) sekä kikkailemaan traktorilla. Harjoittelun eka osa kestää mulla vaan kuukauden sillä sain hyväksiluettua puolet työskennellessäni ennen koulun alkua eräässä robottinavetassa.

Tarkoituksena oli tänään kirjoittaa laajemmin harjoittelusta mutta pää kyllä lyö ihan tyhjää, joten rupean valmistautumaan ensi viikolla alkaviin yrittäjyys ja luonnontuote kursseihin! 🙂

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *