Alistair MacLean: Kotkat kuuntelevat

Alistair MacLeanin Kotkat kuuntelevat sijoittuu toiseen maailmansotaan ja kertoo erikoisjoukkojen majurista John Smithistä joukkoineen. Smithillä on haastava ja vaarallinen tehtävä: hänen täytyy joukkojensa kanssa siepata takaisin natsi-Saksan vangiksi joutunut amerikkalainen kenraaliluutnantti. Tehtävästä ei tee yhtään helpompaa se, että kenraali on vangittuna natsien salaisen palvelun päämajassa Schloss Adlerissa, minne vain ”kotkat pääsevät”. Kirja on täynnä loistavasti rakennettua jännitystä ja räväkkää toimintaa, yllättäviä juonenkäänteitä unohtamatta. Teksti on hyvin suoraviivaista ja mukaansatempaavaa. Suosittelen lämpimästi kaikille toiminta- tai sotakirjoista pitäville.

– Juuso Pitkänen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *