Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Halpaa hupia Sporttipassilla

Kesä se tulla tupruttaa, vaikka talvi vielä miettii, vieläkö sen pitäisi laskea lämpötilaa. Aurinko aktivoi opiskelijoita ja nostaa mielialaa itse kullakin. Se että ulkona ei ole enää niin pimeää pistää mielen liikkeelle ja keskittyminen ehkä herpaantuu kurssikirjan ääreltä siihen, mitäs kaikkea sitä tekisikään kesällä.

Mutta miksi näin on? Eikö Suomessa voi olla aktiivinen, vaikka ulkona olisi pimeää ja kylmää? Miksi täytyy istua kaiket päivät ja toivoa sitä aurinkoisempaa ilmaa? Mutta hei! Meillähän on tarjolla ratkaisu tälle epäaktiivisuudelle.

Sitä kutsutaan Oulun korkeakoululiikunnaksi.

Korkeakoululiikunnan huikean tarjonnan saa haltuunsa ostamalla Sporttipassin. Jos tuntuu, että miksi ihmeessä ostaisin Sporttipassin jonkin parin kurssin takia, tai että voisin käydä palaamassa sählyä parikertaa viikossa. Vastaus on ilmiselvä: tarjonnan laajuus ja raha.

Jos kerron, että Korkeakoululiikunnan tarjoamien lajien määrä on yli 80 erilaista liikuntalajia ja yhteistyökumppaneitakin on lähes viisikymmentä, uskoisitko?

Sporttipassin hinta on koko lukuvuodelle (2013-2014) vain 37 euroa ja se maksaa itsensä pian takaisin. Otetaanpa esimerkki:

Opiskelija, joka omistaa sporttipassin, harrastaa tunnin liikuntaa sählyn muodossa kaksi kertaa viikossa sekä käy kerran viikossa palaamassa sulkapalloa Korkeakoululiikunnan vuoroilla. Hän maksaa siis vuoden harrastuksistaan:

–          sporttipassin hinnan 37 euroa,

–          sählyvuoro on Sporttipassilla ilmainen sekä

–          sulkapallosta 1,50 euroa kerralta.

Lopullinen lukuvuoden (9kk:n) liikunta tulee maksamaan vain 91 euroa.

 

Vastaavat urheiluvuorot ilman Sporttipassia maksavat opiskelija-alennuksen kera

–          sählykentän vuokran kaksi (2) euroa kerralta ja

–          sulkapallokentän vuokran 3,5 euroa kerralta, joten

Lopullinen lukuvuoden liikunta tulee maksamaan hurjat 270 euroa!

Näin huomaamme, että varsinkin tapaliikkujat saavat huomattavan alennuksen vuodessa, mikäli käyttävät Korkeakoululiikunnan palveluja. Lisäksi jos Sporttipassin omistajana mietit uuden harrastuksen aloittamista, saat yhteistyökumppaneiden lajeista tuntuvia kurssialennuksia.

 

Kannattaa siis kohottaa fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi Sporttipassilla – lähde liikkumaan!

 

Sporttipassi on

Aivan huippu

Mennään kokeilee!

 

Arto Latvala

OSAKOn hallituksen liikunta- ja hyvinvointivastaava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *