Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Nyt hakemaan!

Minun piti jo viime postauksessa manipuloida mahdollisia lukijoita hakemaan meidän koulutukseen. Tosissaan kuten Aino ensimmäisessä postauksessaan kirjoitti, monet luulee että me kaikki ollaan maajusseja ja kakan hajusia lehmänhoitajia. Mutta jos esimerkiksi olet kiinnostunut metsistä ja ympäristöstä tai vaikka bioenergiasta ja yrittämisestä ja niin mielenkiintoisista tilinpäätöksistä sekä verotuksesta löydät varmasti sopivat kurssit meidän opintojakso tarjonnasta. Elukoista tykkäävät saavat myös haluamiansa kursseja kuten anatomia ja fysiologia, naudan ruokinta ja pieneläimet sekä hevoset. Jos taas tykkäät kasvatella yrttejä parvekkeellasi voit tulla jatkokehittämään ittes vaikka potun ja rehukasvien tai avomaanvihannesten ja rehukasvien viljelijäksi! Muistakaa myös älyttömän hyvät maholliisuudet lähtee ulkomaille kursseille, vaihtoon tai harjoitteluun! Tulipa melko mainospuhe tästä, mutta tarkoituksena kuitenki oli haalia lisää hyviä tyyppejä meidän mahtavaan jengiin :D.

Painelkaa ja hakekaa jos ette meille nii vaikka sitte jonnekki muualle 🙂 https://www.amkhaku.fi/index-fi.html  ja HUOM hakuaika loppuu jo 1.4, kiirehtikää! .

Loppukevennykseksi minä haikkukarjan kanssa tsillailemassa, kuvan creediitit menee luokkalaiselleni Alisa Bragelle 🙂

Nyt hakemaan!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *