Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Vapaapäivän ahkerointia!

Ulkona paistaa aurinko ja on muutenkin mukava ilma. Oikein mainio päivä vapaapäiväksi jonka olen viettänyt siivoamisen ja koulujuttujen parissa!

Tässä jaksossa mulla on siis kursseina Johtaminen, Tilinpäätös, verosuunnittelu ja sukupolvenvaihdos. Kuulostaa kauhealta, ja onkin vähä kauheita, mutta oon oppinu paljon! Tänään en päässyt koululle tekemään ryhmätehtävää rekrytoinnista mutta onneksi äiti on ostanut kaikki kivat microsoft officen ohjelmat jotta voin nauttia koulusta täysin rinnoin myös kotona! <3 …

Onneksi on myös vähä hauskempia kursseja, esitettiin viime viikolla Kalat bioindikaattoreina esitys bioindikaattorit ja ilmanlaatu kurssilla. Tiesittekö että voitte itse tarkastella mökkijärvenne veden laatua tutkailemalla mitä kalalajeja siellä asustaa.

Eka kuva on otettu luvan toimistossa, kahvitauolla tein hienon taideteoksen, kohta varmaa kiasmasta soitetaan 😉 Toisessa kuvassa vähän oulun aurinkoista ulkoilmatunnelmaa 🙂

Vapaapäivän ahkerointia!
Vapaapäivän ahkerointia!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *