Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Alumnit jälleen jousiampumassa!

Maaliskuun 25. päivä oli jälleen aika kokoontua liikunnallisen alumnitapahtuman merkeissä. Keräsimme porukan kasaan ja kävimme jousiammuntaseura Oulun Jousimiesten vieraina treenaamassa jousiammuntaa. Tällä kertaa tähtäilimme tauluihin Nuottasaarentie 94:ssä eli Nuottasaaran ala-asteen kellarissa, jossa seuralla on talviharjoituspaikka.

Paikalla oli yhteensä 8 alumnia ja oli ilo huomata, että paikalla oli vanhojen aktiivien lisäksi myös uusia kasvoja.  Ilta sujui leppoisasti ja puolentoista tunnin aikana moni ”tikku” löysi tiensä ihan napakymppiin. Jousiammunta on hyvin koukuttava laji juuri siksi, että aloittelijakin voi saada täyskympin. Tekniikkaopastusta saimme ihan kädestä pitäen ja lisäksi Jousimiesten johtokunnan jäsen Tuomas Kuismanen esitteli meille käyttämiemme vaistojousien lisäksi myös muita jousityyppejä, kuten tähtäinjousia.  

Oulun jousimiehet järjestävät tiistai-iltaisin opastustilaisuuksia, joissa lajia voi jokainen kiinnostunut tulla kokeilemaan 5€ hintaan ja tätä tilaisuutta alumnitkin käyttivät hyväkseen. Edellisen kerran kokeilimme lajia viime elokuussa eikä tämäkään kerta varmasti jää viimeiseksi.

Kiitos Oulun Jousimiehille ja kaikille osallistuneille!

Niina Lundbom, Alumnit Ry:n hallituksen jäsen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *