Vappu, vappu, vappu!

Nyt se on täällä, kuuma ja kostea vappu! Kuten perinteistä, haalari-ihmiset villiintyvät auringonpaisteesta ja luvasta käyttäytyä pöljästi. Eilen rykäistiin tämänvuotinen vappu käyntiin Tynskän työnnöllä (eli tynnyrisauna työnnettiin kaupungin halki Otokylään), tänään vuorossa olisi Otovappu ja Kärppien kultajuhlat, ja huomenna vaelletaan vappuaaton hurjaakin hurjempi WappuRally.

Koulu alkaa olla loppusuoralla, tuskailin viimeisen tentin tänään. Ensi viikolla minulla olisi vielä yksi uusintatentti, kesäkuussa aion tehdä vielä matematiikan tentin. Nyt se tuntui kertakaikkisen ylivoimaiselta kaiken tämän muun hullunmyllyn keskellä, parempi tehdä se sitten kesäkuussa paremmilla hermoilla ja keskittymiskyvyllä. Yritän tänä kesänä vältellä töitä, sillä en ole viimeiseen viiteen vu0teen saanut pitää juuri lainkaan kesälomaa. Siksipä otinkin kesäopintoja, töissä käyn vain muutaman vuoron viikossa. Valitsin kesäkursseiksi Luonnontuotteet, Ammattitaidon syventäminen ja Viestintä yhteiskunnallisena ilmiönä. On varmasti paljon mukavampaa makoilla rannalla opiskellen kuin raataa tunkkaisissa sisätiloissa.

Nyt on ihan konkreettisesti aika huokaista helpotuksesta; tämä lukuvuosi on nyt paketissa, ja vieläpä hyvällä menestyksellä! Kaikenkaikkiaan vuoden saldoksi tulee 63 opintopistettä, mikä on aika hyvin. Se tarkoittaa, että voin löysäillä hiukan ensi vuonna. Ainoa mikä minua ahdistaa, on matematiikka. Olen siinä niin huono, että tahkoan sitä itku silmässä todennäköisesti vielä viimeisenäkin vuonna.

Nyt toivottelen kaikille huippukivaa vappua ja kesälomaa!

Tässä vielä kuvasatoa Bioindikaattorit ja ilmanlaatu -kurssimme jäkäläkartoitusretkeltä Pikkaralasta.

 

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *